VOPSEA SPECIALA ACRILICA - IZOCOR VSA

vopsea acrilica, emulsionata pe baza de rasina acrilica sau stiren-acrilica, diversi adjuvanti si aditivi, pentru interior sau exterior.

fabrica de vopsele epoxidice si poliuretanice izocor

UTILIZARE
– in scop decorativ si/sau de protectie a suprafetelor exterioare sau interioare, in domeniul constructiilor industriale sau civile;
– peste metal, beton, tencuiala, glet de ciment, caramida, gips-carton, ipsos, lemn si derivate din lemn, izolatii bituminoase, spuma poliuretanica rigida, tencuieli decorative pe baza de cuart si alte suporturi compatibile.

AVANTAJE
– aderenta foarte buna la suport;
– putere mare de acoperire;
– ezistente fizico-mecanice foarte bune;
– foarte bune proprietati anticorosive pentru aplicatiile pe metal;
– rezistente foarte bune la factorii de mediu (variatii de temperatura, radiatii ultraviolete, factori meteorologici);
– aplicare usoara pe suprafete orizontale si verticale – este un produs tixotrop;
– strat decorativ asigura, in acelasi timp, o buna protectie impotriva agentilor agresivi;
– se poate aplica pe o gama foarte larga de suporturi, atat la interior cat si la exterior;
– se poate fabrica intr-o gama variata de culori (compatibila cu majoritatea colorantilor pe baza de apa);
– ecologica, diluabila cu apa, continut minim de compusi organici volatili.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 200 g/m2/strat de pelicula, pe suporturi netede. Consumul depinde de gradul de finisare al suportului.

AMBALARE
Produsul IZOCOR VSA se ambaleaza in recipiente din material plastic, inchise etans, de diferite dimensiuni, functie de solicitarile beneficiarului

GARANTIE
In conditiile de ambalare si depozitare mentionate anterior, produsul IZOCOR VSA poate fi utilizat timp de 6 luni de la data fabricatiei.
Pus in opera ca parte a unui sistem decorativ sau de protectie anticoroziva impreuna cu alte produse IZOCOR compatibile, produsul IZOCOR VSA are o durata de viata de cca. 3 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Produsul IZOCOR VSA nu este toxic sau inflamabil.
Produsul IZOCOR VSA gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 50 g/l. Subcategoria produsului conform HG735/2006. Vopsele de interior/exterior pentru decorare, pentru lemn, metal. Limita COV admisa: 130 g/l.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate a produsului emisa de producator.