VOPSEA LAVABILA PENTRU INTERIOR - IZOCOR VLI

UTILIZARE
– in scop decorativ si de protectie a suprafetelor interioare, in domeniul constructiilor industriale sau civile;
– peste beton, tencuiala, glet de ciment, caramida, gips-carton, ipsos, lemn si derivate din lemn, peste izolatii bituminoase si alte suporturi compatibile.

AVANTAJE
– aderenta foarte buna la suport;
– putere mare de acoperire;
– rezistente fizico-mecanice foarte bune;
– rezistenta la actiunea substantelor dezinfectante si a diverselor produse de curatenie.
– aplicare usoara pe suprafete orizontale si verticale, este un produs tixotrop;
– superlavabila, permite spalari succesive;
– culoare de baza alb, se poate nuanta intr-o gama variata de culori (compatibila cu majoritatea colorantilor pe baza de apa);
– asigura protectia impotriva bacteriilor, mucegaiurilor si ciupercilor;
– ecologica, diluabila cu apa, nu contine compusi organici volatili.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 180 g/m2/strat de pelicula, pe suporturi netede. Consumul depinde de gradul de finisare al suportului.

AMBALARE
Vopseaua lavabila IZOCOR VLI se ambaleaza in recipiente din material plastic, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 litri.

GARANTIE
In conditiile de ambalare si depozitare mentionate anterior, vopseaua lavabila de la IZOCOR poate fi utilizat timp de 6 luni de la data fabricatiei.
Pus in opera ca parte a unui sistem decorativ sau de protectie anticoroziva impreuna cu alte produse IZOCOR compatibile, IZOCOR VLI ( vopsea lavabila ) are o durata de viata de cca. 3 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Vopseaua lavabila – IZOCOR VLI nu este toxica sau inflamabila.
Vopseaua lavabila marca IZOCOR gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 10 g/l. Subcategoria produsului conform HG735/2006: a – Acoperiri mate pentru pereti interiori si tavane. Limita COV admisa: 30 g/l.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate a produsului emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL