VOPSEA HIDROIZOLATOARE BITUMINOASA - IZOCOR DT

UTILIZARE
– hidroizolarea si protejarea rezervoarelor de apa, bazinelor de inot si recipientelor;
– hidroizolarea subsolurilor supuse la presiunea apei;
– hidroizolarea interioara si exterioara a cladirilor vechi si noi;
– hidroizolarea peretilor, fundatiilor, pasajelor subterane;
– hidroizolarea si protejarea lucrarilor civile (tunele, canale de irigatii, baraje, ziduri de sprijin);
– la remedierea hidroizolatiilor vechi pe baza de folii bitumate sau in lucrari noi de izolatii hidrofuge la terase, acoperisuri sau fundatii;
– ca strat de baza in structuri anticorosive pentru constructii metalice subterane sau supraterane;
– la protejarea suprafetelor de beton amorsate cu IZOCOR HA sau de metal grunduite cu IZOCOR HA, IZOCOR GA sau IZOCOR GE3000 in medii cu umiditate excesiva, fiind un produs impermeabil.
– sistemele de protectie cu IZOCOR DT aplicate la exterior vor fi completate obligatoriu cu cca. 2 straturi de IZOCOR R, pentru a proteja sistemul de actiunea radiatiilor solare si a intemperiilor.

AVANTAJE
– are calitati hidrofuge si anticorosive, este elastic, rezistent la uzura mecanica si la medii chimice agresive (alcaline, acide, saruri, uleiuri minerale, apa, apa dedurizata, apa demineralizata);
– formeaza o pelicula continua, mata, de culoare neagra, foarte aderenta la suport (beton, metal, caramida, folii bitumate);
– poate fi folosit la interior sau la exterior, in domeniul constructiilor industriale si civile;
– acopera fisurile de contractie si crapaturile capilare;
– aplicare usoara pe suport, este tixotrop;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30 grade C si +60 grade C, iar accidental pana la +80 grade C.

CONSUM SPECIFIC
– cca. 0,600 – 0,700 kg/m2/strat

AMBALARE
Vopseaua bituminoasa IZOCOR DT se ambaleaza in recipiente metalice, uscate, inchise etans, cu o capacitate maxima de 200 l.

GARANTIE
Produsul IZOCOR DT – vopsea hidroizolatoare bitumonasa – pastrat in ambalaje originale sigilate este garantat 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva si hidrofuga, vopseaua bitumionasa de tip IZOCOR are o durata de viata de cca. 3 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Vopseaua hidroizolatoare bituminoasa IZOCOR DT este toxica si inflamabila.
Vopseaua bituminoasa IZOCOR DT gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 400 g/l. Subcategoria produsului conform HG735/2006: i – Acoperiri performante monocomponente.
Limita COV admisa: 500 g/l.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate a produsului emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL