VOPSEA EPOXIDICA CU AVIZ ALIMENTAR - IZOCOR VE3000 ALIMENTAR

UTILIZARE
– pentru protectia suprafetelor din beton controland umiditate, crescnd rezistenta la produse chimice;
– ca strat de protectie si de finisare decorativa, pe suprafete din beton, beton armat, mortar, placi de gips-carton, sticla, etc. amorsate, in prealabil, cu un strat de amorsa epoxidica de tip IZOCOR, precum si pe suprafete metalice grunduite, in prealabil, cu un strat de grund epoxidic IZOCOR GE30000;
– pentru protectia pardoselilor si a peretilor care necesita o buna rezistenta la abraziune, variatii de temperatura sau atac chimic (showroom-uri, depozite, spatii de productie, piscine, rezervoare pentru apa, etc.), inclusiv in domeniul alimentar, farmaceutic, etc. avand aviz sanitar;

AVANTAJE
– aderenta foarte buna la suport si rezistente fizico-mecanice superioare;
– rezistente foarte bune la agenti chimici si la factorii de mediu ( variatii de temperatura, radiatii ultraviolete, factori meteorologici – intemperii);
– aplicare usoara pe suport atat pe verticala cat si pe orizontala, fiind un produs tixotrop;
– se fabrica intr-o gama variata de culori;
– lucios, rezistent la uzura, constituie o pelicula antipraf impermeabila la apa si vapori
– se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa;

CONSUM SPECIFIC
– cca. 0,250 kg/m2/strat – pe suport de beton;
– cca. 0,250 kg/m2/ strat – pe suport de metal.
Consumul depinde de gradul de finisare (rugozitatea) al suportului.

AMBALARE
Componenta rainoasa CR a vopselei epoxidice IZOCOR VE3000 alimentar se ambaleaza in ambalaje din metal, cu capacitatea maxima de 200 l, iar componenta intaritoare CI a acestuia se ambaleaza in recipiente din metal sau plastic, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l.
Componentele produsului IZOCOR VE3000 alimentar (vopsea epoxidica) se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Vopseaua epoxidica marca IZOCOR se depoziteaza in locuri uscate, special amenajate pentru substante cu caracter nociv si inflamabil, la temperaturi cuprinse intre +5 gradeC si +35 gradeC, ferite de umezeala, inghet, surse de caldura sau radiatii solare directe si intemperii.

GARANTIE
Componentele vopselei epoxidice cu aviz alimentar IZOCOR VE3000 alimentar, pastrate in ambalaje originale sigilate sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate in fisa tehnica a produsului.
Pus in opera ca protectie anticorosiva are o durata de viata de cca. 4 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.

SOLUTII DE PROTECTIE
Structurile de protectie anticorosiva pot fi formate, in functie de agresivitatea mediului, din 2-3 straturi de vopsea epoxidica profesionala IZOCOR VE3000, aplicate la interval de 24 ore intre ele, peste un strat de amorsa epoxidica de tip IZOCOR pentru suprafete de beton sau peste un strat de grund epoxidic IZOCOR GE3000 pentru suprafete de metal.
Adoptarea solutiilor de protectie se face conform indicatiilor producatorului .