VOPSEA DE MARCAJ RUTIER ACRILICA - IZOCOR MRA

UTILIZARE
Ca vopsea de marcaj, la interior sau exterior, pentru:
– Sosele asfaltate sau betonate;
– Suprafete de beton sau orice fel de suprafete din materiale pe baza de ciment;
– Suprafete minerale: piatra, granit, etc.;
– Garaje,parcari,terenuri de sport.

AVANTAJE
– Aplicare usoara pe suport;
– Uscare rapida; maximum 15 minute uscare superficiala, 45 de minute reluare trafic;
– Formeaza o pelicula semimata, continua, foarte aderenta la suport, dura si rezistenta la apa si diverse
medii chimice;
– Are o buna stabilitate in timp la factorii meteorologici, la radiatii ultraviolete si socuri termice;
– Se poate revopsi; aderenta foarte buna pe vopsea veche.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 0,20 kg/m2/strat, functie de natura suportului.

AMBALARE
Vopseaua de marcaj rutier IZOCOR MRa se ambalează în recipiente metalice, închise etanş, cu capacitate maximă de 200 litri.

DEPOZITARE
Vopseaua de marcaj rutier IZOCOR MRa se depozitează la temperaturi cuprinse între +5°C şi +35°C, în locuri uscate, ferite de radiaţii solare directe, surse de căldură şi intemperii, special amenajate pentru substanţe cu caracter nociv şi inflamabil.

GARANTIE
IZOCOR MRa – vopsea de marcaj rutier acrilica, pastrata in ambalajele originale sigilate, este garantata 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate in fisa tehnica.
In cazul depasirii termenului de garantie produsul poate fi utilizat numai dupa efectuarea tuturor determinarilor de laborator conform STF al produsului, de către laboratorul producatorului. Pusa in opera, vopseaua de marcaj rutier IZOCOR MRa are o durata de viata de cca. 2 ani, in functie de intensitatea traficului, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute,datorate unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.
Datele din aceasta fisa exprima stadiul actual al cunostintelor firmei producatoare si au ca scop prezentarea informatiilor generale asupra produsului IZOCOR MRa si a utilizarii lui.Beneficiarul produsului trebuie sa testeze daca produsul este corespunzator cerintelor sale inainte de utilizare si sa consulte fisa tehnica cea mai recenta a produsului ,aceasta eliberandu-se la cerere.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Produsul IZOCOR MRa ( vopsea de marcaj rutier acrilica ) este nociv si inflamabil.
Vopseaua de marcaj rutier IZOCOR MRa gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 479 g/l. Subcategoria produsului conf. HG735/2006: i – Acoperiri performante monocomponente. Limita COV admisa: 500 g/l.
Se vor respecta normele de securitate şi sănătate în muncă cuprinse în legea nr. 319/2006, normele pentru situaţii de urgenţă în vigoare, precum şi cele cuprinse în fişa tehnica de securitate a produsului emisa de producator