SAPA AUTONIVELANTA PE BAZA DE CIMENT - IZOCOR S

UTILIZARE
– ca sapa de egalizare si acoperire, cu grosime de 2 – 20 mm;
– ca baza pentru aplicare ulterioara a pardoselilor autonivelante epoxidice sau poliuretanice, a placarii cu gresie, a aplicarii mochetei, parchetului sau a diverselor produse peliculogene de protectie sau decorative;
– in constructii civile si industriale (locuinte, hale comerciale, hale industriale, garaje, parking-uri, terase, etc.), reprezentind solutia ideala pentru nivelarea de inalta performanta a suprafetelor pe baza de ciment.

AVANTAJE
– rezistenta fizico-mecanica, structura omogena si compacta;
– aditivata pentru eliminarea tensiunilor care apar la intarire si pentru cresterea duritatii;
– autonivelanta cu o aderenta foarte buna la suport;
– netoxica;
– usor de preparat si aplicat (se amesteca cu apa la locul aplicarii).

C
ONSUM SPECIFIC
– cca. 1,7 kg/m2 pe strat de 1 mm, functie de natura suportului, pentru IZOCOR S.
– cca. 0,1 kg/m2 pe strat, pentru IZOCOR AS.

AMBALARE
Sapa autonivelanta IZOCOR S se ambaleaza in saci de hartie, de 25 kg.
Amorsa pentru sapa autonivelanta IZOCOR AS se ambaleaza in bidoane din plastic cu capacitatea de max. 50 litri.

GARANTIE
Amorsa pentru sapa IZOCOR AS si sapa autonivelanta IZOCOR S pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca sistem de protectie anticorosiva si hidrofuga impreuna cu alte produse IZOCOR compatibile, Sapa autonivelanta IZOCOR S are o durata de viata de cca. 5 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata, nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

SOLUTII DE PROTECTIE
Amorsa pentru sapa autonivelanta IZOCOR AS si Sapa autonivelanta pe baza de ciment IZOCOR S sunt netoxice si neinflamabile.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL