RASINA EPOXIDICA PENTRU INJECTII IN FISURI SI CRAPATURI - IZOCOR I

rasina epoxidica bicomponenta, transparenta, destinata lucrarilor de protectie a elementelor de constructii, in constructii industriale si civile sau ca rasina de injectie in fisuri si crapaturi; fabricata pe baza de rasini sintetice epoxidice si diferiti adjuvanti, fara solventi, cu sistem de intarire aminic, care respecta prevederile standardului SR EN 1504/5:2006. Se fabrica in trei sortimente:IZOCOR I1, IZOCOR I3 si IZOCOR I5, in functie de utilizare.

UTILIZARE
– pentru injectarea fisurilor care apar in elementele de beton ale constructiilor, in vederea consolidarii acestora, la interior sau la exterior;
– pentru remedierea defectelor zonale aparute in elementele de beton;
– pentru lipirea diverselor materiale (metal-beton, metal-metal, cauciuc-metal, cauciuc-beton, sticla-metal, sticla-sticla, sticla-beton, beton-beton, beton nou pe beton vechi, mortar pe beton vechi, beton proaspat pe beton vechi);
– pentru protectia anticoroziva definitiva a elementelor de beton.

AVANTAJE
– aderenta foarte buna, se impregneaza in suportul pe care se aplica, umplu si etanseaza fisurile, alveolele, golurile si segregarile, intarind suportul;
– formeaza o unitate inseparabila din punct de vedere structural cu betonul, intrucat umple si astupa in intregime fisurile si lucreaza impreuna cu suportul pe care este aplicat – fiind un produs de injectie de categoria F;
– realizeaza reparatii rezistente, proprietatile sale fiind compatibile cu acelea ale betonului;
– aplicare usoara pe suport atat pe suprafetele orizontale cat si verticale, fiind un produs tixotrop;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -35C si +80C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120C.

CONSUM SPECIFIC
– 1,05 – 1,3 kg/mp pentru un strat de 1 mm grosime, sau greutate specifica 1050 – 1300 kg/mc in functie de sortimentul utilizat.

AMBALARE
Componenta răşinoasă CR şi componenta întăritor CI a produsului IZOCOR I se ambalează în recipiente de plastic sau metalice, închise etanş, cu capacitatea maximă de 200 l. Componentele se livreaza predozate.
DEPOZITARE
Produsul IZOCOR I se depozitează în locuri uscate, ferite de radiaţii solare directe şi intemperii, special amenajate pentru substanţe cu caracter toxic, la temperaturi cuprinse între +5°C şi +35°C .

GARANTIE
Componentele produsului IZOCOR I pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Durabilitatea lucrarilor de remediere a defectelor elementelor de constructii cu IZOCOR I poate fi apreciata la minim 20 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele produsului IZOCOR I sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu,si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare.Produsul IZOCOR I intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR I gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate şi sănătate în muncă cuprinse în legea nr. 319/2006, normele pentru situaţii de urgenţă în vigoare, precum şi cele cuprinse în fişele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL