RASINA EPOXIDICA PENTRU INCASTRARI - IZOCOR SUI

UTILIZARE
– ca material pentru ancorarea barelor de otel ale armaturii folosite pentru consolidare in scopul asigurarii continuitatii structurilor de beton;
– pentru incastrari de fier- beton, buloane si alte elemente metalice in structuri de beton orizontale sau verticale;
– se poate aplica beton de ciment, beton armat, beton epoxidic, suprafete metalice si alte suprafete compatibile la interior sau la exterior.
– ancorarea armaturii din otel ( ancore chimice )

AVANTAJE
– preparare simpla prin amestecarea componentelor care se livreaza predozate;
– aplicare usoara pe suprafete orizontale (gravitational) si verticale (tixotrop prin adugarea de agenti de tixotropizare);
– aderenta foarte buna la suport si rezistente mecanice deosebite (se rupe din beton);
– rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– stabilitate mare la agentii chimici agresivi din mediul industrial;
– in cazul in care nu exista limitari tehnice exprese privind utilizare sistemelor epoxidice, produsul IZOCOR SUi poate fi utilizat in lucrari ascunse in cadrul constructiilor clasificate privind rezistenta la foc. Produsul IZOCOR SUi nu intretine arderea.

CONSUM SPECIFIC
Greutatea specifica a ancorei chimice IZOCOR SUi este de cca. 1500 kg/mc.

AMBALARE
Componenta rasinoasa CR si componenta intaritor CI a rasinei epoxidice pentru incastrari ( ancora chimica ) IZOCOR SUi se ambaleaza in recipiente de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 20 l. Componenta solida se ambaleaza in saci de hartie sau in saci de polietilena, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Ancora chimica IZOCOR SUi se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter toxic, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C.

GARANTIE
Componentele produsului IZOCOR SUi ( rasina epoxidica pentru incastrari ) pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva are o durata de viata de minim 20 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele produsului IZOCOR SUi (ancora chimica) sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR SUi intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Ancora chimica IZOCOR SUi gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL