PARDOSEALA EPOXIDICA PE BAZA DE APA - IZOCOR SEP

UTILIZARE:

– ca masa de acoperire autonivelanta in camp continuu, avand rol de strat de uzura si decorativ, in medii cu diverse solicitari mecanice, chimice, termice, factori de mediu etc.;
– se poate aplica peste beton de ciment, beton armat, beton epoxidic si alte suprafete compatibile, numai pe suprafete orizontale, atit la interior cit si la exterior, in domeniul constructiilor industriale si civile;
– ca strat protector sau decorativ pe suporturi pe baza de ciment „umed” precum si in locurile unde presiunea osmotica este o problema;
– produsul IZOCOR SEP poate fi utilizat in industria alimentara, farmaceutica, etc. avand aviz sanitar;
– la pardoseli industriale, suprafete de parcare, sali de asteptare, spatii comerciale, depozite, vestiare, locuri de utilitate publica etc.

AVANTAJE:

– aplicare usoara, este o pardosela epoxidica autonivelant;
– aderenta foarte buna la suport si rezistenta mecanica deosebita;
– rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– se poate aplica pe beton „umed”;
– stabilitate mare la factorii agresivi din mediul industrial;
– decorativ, mat si antiderapant, se fabrica intr-o paleta foarte larga de culori;
– se poate spala cu apa si solutii de detergenti;
– ecologic, nu degaja compusi organici volatili;
– sistemele de protectie sau decorative pot fi exploatate intre -10C si +100C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +130C.

CONSUM SPECIFIC:

Cca. 5 kg/m2/strat de 2-3 mm functie de natura suportului.

AMBALARE:

Componenta rasinoasa CR se livreaza in ambalaje metalice sau din plastic, iar componenta intaritoare CI se livreaza in ambalaje din plastic, inchise etans, de diferite capacitati. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE:

Produsul IZOCOR SEP se depoziteaza in ambalajele originale inchise etans, la temperaturi cuprinse intre +5�C si +35�C, in locuri ferite de umezeala, inghet, de surse de caldura sau de actiunea directa a razelor solare, special amenajate pentru substante cu caracter nociv.

GARANTIE:

Componentele produsului IZOCOR SEP pastrate in ambalaje originale sigilate sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate in fisa tehnica.
Puse in opera ca sisteme de protectie anticorosiva lucrarile efectuate cu produsul IZOCOR SEP are o durata de viata de cca. 4 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA

Componentele produsului IZOCOR SEP, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR SEP intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR SEP gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL