UTILIZARE:
– ca masa de acoperire impermeabila, aplicata in camp continuu, avand rol de strat de uzura si decorativ, in medii cu diverse solicitari mecanice, chimice, termice, factori de mediu etc.;
– in domeniul pardoselilor industriale si civile, pentru spatii de productie, servicii, sali de asteptare, scoli, spatii comerciale, depozite, vestiare, locuri de utilitate publica, suprafete de parcare, piscine etc.;
– se poate folosi ca pardoseala antiderapanta;
– se poate aplica beton de ciment, beton armat, beton epoxidic, suprafete metalice si alte suprafete compatibile orizontale, la interior sau la exterior, in domeniul constructiilor industriale si civile.

AVANTAJE:
– aplicare usoara, aspect decorativ deosebit de piatra naturala;
– aderenta foarte buna la suport si rezistente mecanice deosebite;
– rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– stabilitate mare la agentii chimici agresivi din mediul industrial;
– decorativ, lucios , constituie o pelicula antipraf impermeabila la apa si vapori;
– zapada se topeste imediat de pe o astfel de pardoseala;
– se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa;

CONSUM SPECIFIC:
Consumul specific este de cca. 5 kg/mp pe strat de 2-3 mm, functie de natura suportului si de granulatia cuartului colorat utilizat.

AMBALARE:
Componenta rasinoasa CR si componenta intaritor CI a produsului IZOCOR PCC se ambaleaza in recipiente de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componenta solida se ambaleaza in saci de hartie sau in saci de polietilena, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.


DEPOZITARE:
Produsul IZOCOR PCC se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C.

GARANTIE:
Componentele produsului IZOCOR PCC pastrate in ambalaje originale sigilate sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate in fisa tehnica.
Puse in opera ca sisteme de protectie anticorosiva produsele IZOCOR PCC are o durata de viata de cca. 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:
Componentele produsului IZOCOR PCC, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR PCC intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Pardoseala epoxidica cu cuart colorat IZOCOR PCC gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta prevederile de securitate si sanatate in munca conform Legii 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele continute in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului.