PARDOSEALA EPOXIDICA AUTONIVELANTA - IZOCOR SU

UTILIZARE
-pentru protectia elementelor din beton sau metal prin controlul umiditatii, cresterea rezistentelor fizico-mecanice, cresterea rezistentei la produse chimice sau cresterea rezistivitatii prin limitarea continutului de apa;
– in domeniul pardoselilor, ca material autonivelant epoxidic in strat subtire (2 – 3 mm), aplicat in camp continuu, avand rol de strat de protectie si decorativ, in medii cu diverse solicitari mecanice, chimice, termice, factori de mediu, etc. (sali de asteptare, spatii comerciale, depozite, vestiare, locuri de utilitate publica, suprafete de parcare, piscine, etc.) pe beton de ciment, beton armat, beton sau mortar epoxidic, suprafete metalice si alte suprafete orizontale compatibile, la interior sau la exterior;
– ca acoperire autonivelanta de protectie pentru suprafete orizontale situate in medii agresive diverse (ex.: mese de laborator, mese de lucru in industrie, etc.).
– in domeniul alimentar, farmaceutic, etc., in puncte de desfacere sau spatii de productie sau alte utilitati care necesita aviz alimentar.

AVANTAJE
– aplicare usoara, este autonivelant;
– aderenta foarte buna la suport si rezistente mecanice deosebite;
– rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– stabilitate mare la agentii chimici agresivi din mediul industrial;
– decorativ, lucios , rezistent la uzura, constituie o pelicula antipraf impermeabila la apa si vapori;
– se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa.
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30ÂşC si +80ÂşC, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120ÂşC.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 3 kg/m2/strat de 2 mm functie de natura suportului si de gradul de finisare al acestuia.

AMBALARE
Componenta rainoasa CR si componenta intaritor CI a pardoselei epoxidice autonivelante IZOCOR SU se ambaleaza in recipiente de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componenta solida se ambaleaza in saci de hartie sau in saci de polietilena, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Pardoseala epoxidica autonivelanta IZOCOR SU se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv, la temperaturi cuprinse intre +5 gradeC si +35 gradeC.

GARANTIE
Componentele produselor IZOCOR SU pastrate in ambalaje originale sigilate sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in
conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva are o durata de viata de cca. 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele pardoselei epoxidice IZOCOR SU, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR SU intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Pardoseala epoxidica autonivelanta IZOCOR SU gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta prevederile de securitate si sanatate in munca conform Legii 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele continute in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului.