PARDOSEALA ANTISTATICA SI ANTISCANTEIE - IZOCOR PAA

UTILIZARE
– ca masa de acoperire in camp continuu, dura, antistatica si antiscanteie;
– peste suprafete de beton, beton armat, beton epoxidic, zidarie, metal ce se exploateaza atat in medii agresive cat si in medii cu incarcare electrostatica.

AVANTAJE
– asigura o descarcare electrostatica a curentilor catre impamantare;
– conduce curentul electric;
– nu produce scantei in contact cu corpuri dure;
– este impermeabil fata de mediile agresive lichide si vapori;
– are o aderenta foarte buna la beton, metal si zidarie;
– antiderapant;
– prezinta rezistente mecanice si chimice foarte bune;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30C si +80C.

CONSUM SPECIFIC
– 16 – 18 kg/m2/strat de 1 cm, in functie de gradul de finisare al suportului.

AMBALARE
Componenta rasinoasa CR si componenta intaritoare CI se livreaza in ambalaje metalice sau din plastic, inchise etans, de capacitati diferite. Componenta solida CS se livreaza in saci de hartie cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR PAA se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv, la temperaturi cuprinse intre +5�C si +35�C.

GARANTIE
Componentele produsului IZOCOR PAA pastrate in ambalaje originale sigilate sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera sub forma de pardoseala antistatica si antiscanteie are o durata de viata de cca. 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele produsului IZOCOR PAA, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR PAA intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR PAA gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL