MORTAR PENTRU POLISTIREN - IZOCOR MTS

IZOCOR VA: este o vopsea alchidica monocomponenta pe baza de rasini alchidice, pigmenti, solventi organici, sicativi si diversi adjuvanti.

UTILIZARE:

– pentru realizarea tencuielii exterioare, dupa lipirea plasei de armare, parte in cadrul sistemelor exterioare de izolatie termica in domeniul constructiilor civile si industriale;
– ca strat exterior de egalizare si finisare inainte de aplicarea tencuielilor decorative sau a vopselei lavabile de exterior.

AVANTAJE:

– este un produs proiectat special pentru utilizare in cadrul sistemelor exterioare de izolatie termica;
– rezistent la actiunea apei si la cicluri inghet-dezghet;
– produs aditivat – rezistenta mecanica crescuta;
– impermeabil pentru apa, impiedica patrunderea si acumularea apei in interiorul sistemului;
– elastic, cu o buna permeabilitate la vapori (permite eliminarea umiditatii acumulate in spatele placilor de polistiren);
– stabilitate pe verticala, aderenta foarte buna chiar si la suporturile cu porozitate redusa;
– netoxic;
– usor de preparat si aplicat.

CONSUM SPECIFIC:

Cca. 3 kg/m2 in functie gradul de finisare al suportului.

AMBALARE:

Produsul IZOCOR MTS se ambaleaza in saci de hartie, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 25 kg.

DEPOZITARE:

Produsul IZOCOR MTS se depoziteaza pe paleti din lemn, in locuri special amenajate pentru depozitarea materialelor de constructii, acoperite, uscate, ferite de umezeala, inghet, surse de caldura si intemperii, la temperaturi cuprinse intre +5�C si +35�C.

GARANTIE:

Produsul IZOCOR MTS pastrat in ambalaje originale sigilate, este garantat 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva are o durata de viata de cca. 8 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu -si asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:

Produsul IZOCOR MTS este netoxic si neinflamabil.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL