MORTAR IMPERMEABIL PENTRU BETOANE - IZOCOR MI

UTILIZARE
– in constructii civile si industriale (locuinte, hale comerciale, hale industriale de fabricatie a produselor alimentare sau bauturilor, in spitale, scoli, incinte umede, bazine de inot, piscine, fatade, cabine de dus, lucrari subterane etc.), pentru impermeabilizariea betoanelor, reparatii de fisuri si crapaturi, umpleri de goluri si rosturi, refaceri de structuri din beton, hidrofobizare, in lucrari interioare sau exterioare;
– ca mortar impermeabil pentru suporturi de beton in mediu umed (apa lichida sau vapori);
– ca mortar adeziv, elastic, destinat suporturilor supuse unor solicitari statice (beton monolit, elemente prefabricate, BCA, pereti de gips-carton, polistiren expandat etc.);

AVANTAJE
– rezistent fizico-mecanic, la apa si la cicluri inghet-dezghet;
– impermeabil si elastic;
– foarte buna stabilitate pe verticala;
– netoxic si hidrofob;
– usor de preparat si aplicat.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 1,5-2 kg/m2 pe strat de 1 mm functie de natura suportului.

AMBALARE
Produsul IZOCOR MI se ambaleaza in saci de hartie, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 25 kg.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR MI se depoziteaza in locuri special amenajate acoperite, uscate, ferite de umezeala si intemperii, la temperaturi cuprinse intre +5�C si +35�C.

GARANTIE
Produsul IZOCOR MI pastrat in ambalaje originale sigilate, este garantat 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva este garantat minim 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata, nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Produsul IZOCOR MI este netoxic si neinflamabil.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL