MORTAR EPOXIDIC TRICOMPONENT - IZOCOR MS

UTILIZARE
Mortarul epoxidic tricomponent IZOCOR MS se poate folosi, pentru protectia elementelor din beton sau metal prin controlul umiditatii, cresterea rezistentelor fizico-mecanice, cresterea rezistentei la produse chimice sau cresterea rezistivitatii prin limitarea continutului de apa;
Se mai poate folosi si ca masa de acoperire in camp continuu (masa de spaclu epoxidica) cu rol de protectie anticorosiva a suprafetelor de beton, beton armat, zidarie, dupa ce acestea au fost amorsate in prealabil cu un strat amorsa epoxidica sau pe metal dupa ce acesta a fost grunduit cu un strat de grund epoxidic;
De asemenea mortarul epoxidic tricomponent IZOCOR MS se foloseste ca adeziv epoxidic pentru lipirea si/sau chituirea gresiei antiacide sau a altor placi minerale;

AVANTAJE
– antiderapant din formulare, se fabrica intr-o gama variata de culori;
– aderenta foarte buna la suport si rezistente mecanice initiale si finale foarte bune;
– nu se contracta la intarire;
– rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– rezistente chimice foarte bune la medii agresive (acizi anorganici si organici, alcalii, saruri oxidante, produse petroliere, detergenti, ape dedurizate, etc.);
– impermeabil la apa si vapori;
– dupa intarire poate fi vopsit cu vopsea epoxidica sau poliuretanica;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30C si +80C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120C.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 1,7 kg/m2/strat de 1 mm, functie de natura suportului.

AMBALARE
Componenta rasinoasa „CR” si componenta intaritor „CI” a mortarului epoxidic tricomponent IZOCOR MSse ambaleaza in recipiente de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componenta solida „CS” a mortarului pe baza de rasina epoxidica IZOCOR MS se ambaleaza in saci de hartie sau in saci de polietilena, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Mortarul epoxidic „IZOCOR MS” se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5° C si +35 ° C, in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv, conform legilor in vigoare.

GARANTIE
Mortarul epoxidic „IZOCOR MS” pastrat in ambalaje originale sigilate, este garantat 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate in fisa tehnica.
Pus in opera ca protectie anticorosiva are o durata de viata de cca. 8 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor; totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele mortarului epoxidic IZOCOR MS, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Mortarul epoxidic marca IZOCOR, intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.