MORTAR EPOXICIMENT IZOCOR EC

UTILIZARE
– pentru protectia si reparatia suprafetelor din beton vechi sau nou, pentru a creste rezistenta si durabilitatea acestuia si a structurilor de beton armat si pentru alte lucrari de intretinere si reparare efectuate pe suporturi compatibile, cum ar fi beton epoxidic vechi, pardoseli epoxidice autonivelante.
– ca masa de acoperire in camp continuu cu rol de protectie si reparatie a suprafetelor de beton, beton armat, dupa ce acestea au fost amorsate in prealabil cu un strat amorsa epoxidica IZOCOR SAA.
– in lucrari interioare si exterioare, pe suprafete orizontale.

AVANTAJE
– aderenta foarte buna la suport;
– nu se contracta la intarire;
– rezista la socuri, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– impermeabil la apa si vapori;
– dupa intarire poate fi vopsit cu vopsea epoxidica sau poliuretanica;

CONSUM SPECIFIC
Consumul specific este de cca. 1,7 kg/m2/strat de 1 mm, functie de natura suportului.

AMBALARE

Componenta răşinoasă CR şi componenta întăritor CI a produsului IZOCOR EC se ambalează în recipiente de plastic sau metalice, închise etanş, cu capacitatea maximă de 200 l. Componenta solidă a produsului IZOCOR EC se ambalează în saci de hârtie sau în saci de polietilenă, închişi ermetic, cu greutatea maximă de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

TRANSPORT SI DEPOZITARE
Produsul IZOCOR EC se transporta si depozitează în locuri uscate, ferite de radiaţii solare directe şi intemperii, special amenajate pentru substanţe chimice nocive periculoase,conform legilor in vigoare, la temperaturi cuprinse între +5°C şi +30°C.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL