MATERIAL COMPOZIT POLIURETANIC PENTRU ACOPERIRI SI REPARATII - IZOCOR MCP

UTILIZARE
– pe suprafete de beton, amorsate cu un strat de amorsa epoxidica de tip IZOCOR, in lucrari interioare si exterioare, in domeniul constructiilor industriale si civile;
– pentru realizarea pardoselilor in camp continuu cu o rezistenta deosebita la uzura si o buna rezistenta chimica, exploatate in medii agresive;
– pentru repararea zonala a suporturilor din beton erodat pe suprafete orizontale, iar cu ajutorul cofrajelor (daca este cazul) si pe suprafete verticale;
– pentru repararea zonala a pardoselilor elicopterate din cuart.

AVANTAJE
– antiderapant din formulare cu rezistente mecanice foarte bune;
– se poate aplica in mediul alimentar, nu contine si nu elimina compusi organici volatili;
– aderenta foarte buna la suportul din beton, se poate aplica zonal pentru reparatii pe suporturi de beton vechi;
– rezista la socuri termice si la actiunea factorilor meteorologici;
– stabilitate mare la factorii agresivi din mediul industrial;
– decorativ si impermeabil la apa si vapori;
– compatibil cu sistemele epoxidice si poliuretanice – se poate revopsi;
– rezistent la trafic greu;
– se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa, poate fi utiizat in mediu alimentar;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30C si +100C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +130C.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 2 kg/m2/strat de 1 mm, functie de suport.

AMBALARE
Componenta rasinoasa CR a produsului IZOCOR MCP se ambaleaza in recipiente din material plastic inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l, componenta intsritoare CI se ambaleazs in recipiente din metal sau plastic, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l, iar componenta solida a produsului IZOCOR MCP se ambaleaza in saci de hartie sau de polietilena, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR MCP se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5�C si +35�C, in locuri uscate, ferite inghet, de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter toxic, conform legilor in vigoare.

GARANTIE
Componentele produsului IZOCOR MCP pastrate in ambalajele originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva produsul are o durata de viata de cca. 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrurile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu -si asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele produsului IZOCOR MCP, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR MCP intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR MCP gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL