MASTIC ACRILIC - IZOCOR MA

UTILIZARE:

– pentru umplerea rosturilor de dilatatie-contractie si etansare, la plansee, terase, pardoseli, rezervoare de beton, inclusiv cele de apa potabila;
– pentru remedierea defectelor aparute pe suporturi pe baza de ciment pe care urmeaza sa se aplice stratul de uzura (pardoseli sintetice, gresie, piatra naturala, etc.);
– ca parte in lucrari de protectie anticorosiva si hidrofuga la constructiile industriale si civile (protectia armaturilor, izolarea trecerilor conductelor prin elemente de beton).

AVANTAJE:

– impermeabil;
– aderenta buna la elemente din beton, atat pe suprafetele orizontale cat si verticale;
– elastic, preia contractiile si vibratiile elementelor de beton diminuand stresul mecanic al acestora;
– pH-ul slab alcalin ofera protectie impotriva coroziunii acide;
– usor de preparat si aplicat, timp de lucru marit fata de masticurile organice;
– nu prezinta degradari fizico-chimice in urma imbatranirii accelerate;
– nu este toxic si nu degaja compusi organici volatili (VOC);
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30 de°C la +80 de °C.

CONSUM SPECIFIC:

– cca. 1200 kg/m3 .

AMBALARE:

Componenta solida A se ambaleaza in saci de hartie cu greutatea de maxim 25 kg. Componenta lichida B se livreaza se ambaleaza in recipiente din material plastic, inchise etans, cu capacitate maxima de 200 litri. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE:

Componentele produsului IZOCOR MA se pastreaza in ambalajele originale inchise etans, depozitate pe paleti de lemn in locuri special amenajate, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 de grade C, ferite de umezeala, inghet, surse de caldura si de actiunea directa la razelor solare.

GARANTIE:

Componentele produsului IZOCOR MA pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate in fisa tehnica.
Pus in opera, ca protectie anticorosiva, are o durata de viata de cca. 3 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:

Produsul IZOCOR MA nu este toxic sau inflamabil.
Produsul IZOCOR MA gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL