LAC ACRILIC PE BAZA DE SOLVENT PENTRU BETON - IZOCOR APB - INCOLOR

vopsea-protectie-beton

Lacul Acrilic pentru beton IZOCOR APB incolor, are urmatoarele intrebuintari:
– Protectia si conservarea betonului, a altor suprafete cimetoase de constructii si elemete de infrastructură, adecvat ca reîmprospătare pe suprafete compatibile si acoperire de protectie pentru betonul amprentat/elicopterizat, sapa autonivelanta, mortar, asfalt, piatra, caramida etc., fara a influenta textura suprafetei. Se poate folosi atit la interior cit si la exterior.
– IZOCOR APB-incolor primul strat se poate utiliza si ca grund de impregnare destinat pentru a stabiliza substratul ori pentru a conferi proprietati hidrofobe, după uscare devine lucios (lac) incepind cu al doilea strat;

AVANTAJE
– rezistenta foarte buna la uzura;
– aderenta foarte buna la suport;
– rezistenta foarte buna la factori de mediu (umiditate,variatii de temperatura, radiatii ultraviolete, factori meteorologici);
– rezistente fizico-mecanice bune;
– se aplica usor pe suport, atit pe orizontala cit si pe verticala fiind un produs tixotrop;
– decorativ, are efect de auto-curatare a suprafetei tratate;
– confera proprietati hidrofobe substratului pe care se aplica;
– nu modifică textura caracteristică a suprafetei betonului

CONSUM SPECIFIC
– Cca. 0,150 kg/m2/strat in functie de porozitatea suprafetei pentru IZOCOR APB -incolor

AMBALARE
Acoperirea de protectie pentru beton – IZOCOR APB se livreaza in recipiente metalice, inchise etans, cu capacitatea maximă de 200 l.

GARANTIE
In conditiile de depozitare mentionate in fisa tehnica, produsul IZOCOR APB poate fi utilizat timp de (6 luni) de la data fabricatiei.

SOLUTII DE PROTECTIE 
Structurile de protectie impotriva uzurii pot fi formate din 2-3 straturi de acoperire de protectie pentru beton IZOCOR APB in functie de uzura si agresivitatea mediului, aplicate la interval de cca. 12 ore intre ele .
Adoptarea solutiilor de protectie se face conform indicatiilor producatorului.