GRUND POLIURETANIC - IZOCOR GP

grund pe baza de rasini sintetice, poliuretanice, pigmenti, solventi organici si diversi adjuvanti, cu sistem de intarire pe baza de poliizocianat aromatic, destinat protejarii suprafetelor din beton

UTILIZARE
– in domeniul protectiilor anticorozive ca strat primar (grund de aderenta) in structurile formate cu produse IZOCOR compatibile, aplicate pe suprafete metalice, exploatate in diverse medii chimice, la interior sau la exterior in domeniul constructiilor industriale si civile.
– ca protectie temporara pentru structuri metalice pregatite prin diverse procedee fizico-mecanice;

AVANTAJE
– aderenţă foarte bună la suportul din metal;
– rezistenţe fizico-mecanice foarte bune;
– elasticitate si flexibilitate superioare altor grunduri de aderenţă;
– nu prezintă degradări în urma procesului de îmbătrânire accelerată sau in medii chimice;
– aplicare uşoară pe suport atat pe suprafete orizontale cat si verticale fiind un produs tixotrop.


CONSUM SPECIFIC
– cca. 0,150 kg/m2/strat.


SOLUTII DE PROTECTIE

Adoptarea soluţiilor de protecţie se face conform indicaţiilor producătorului. Structurile de protectie alcatuite numai din IZOCOR GP(grund poliuretanic) confera o protectie temporara. Pentru o protectie definitiva este nevoie sa se aplice peste acesta alte produse IZOCOR compatibile in functie de sistemul de protectie stabilit. Structurile de protecţie anticoroziva pot fi formate din 1-2 straturi de grund poliuretanic IZOCOR GP, aplicate la interval de 6 ore intre ele, urmate de alte pelicule sau acoperiri IZOCOR compatibile.