GRUND EPOXIDIC - IZOCOR GE3000

grund epoxidic anticorosiv bicomponent, pe baza de rasini sintetice, inhibitori de coroziune si diferiti adjuvanti, cu sistem de intarire aminic.

UTILIZARE
– in domeniul protectiilor anticorosive ca strat primar (grund de aderenta) in structurile formate cu produse IZOCOR compatibile, aplicate pe suprafete metalice, exploatate in diverse medii chimice, la interior sau la exterior in domeniul constructiilor industriale si civile.
– ca protectie temporara pentru structuri metalice pregatite prin diverse procedee fizico-mecanice;

AVANTAJE
– aderenta foarte buna la suportul din metal;
– actioneaza ca pasivant pentru rugina remanenta dupa pregatirea fizico-mecanica a suportului datorita inhibitorilor de coroziune din compozitie;
– rezistente fizico-mecanice foarte bune;
– elasticitate si flexibilitate superioare altor grunduri de aderenta;
– nu prezinta degradari in urma procesului de imbatranire accelerata sau in medii chimice;
– aplicare usoara pe suport atat pe suprafete orizontale cat si verticale fiind un produs tixotrop.
– sistemele de protectie pot fi expolatate intre -35°C si +80°C, iar accidental pana la +120°C.

CONSUM SPECIFIC
– cca. 0,150 kg/m2/strat.

AMBALARE
Componenta rasinoasa CR a grundului epoxidic IZOCOR GE3000 se ambaleaza in recipiente din metal inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l, iar componenta intaritoare CI se ambaleaza in recipiente din metal sau plastic, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR GE3000 se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe, surse de caldura si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter toxic si inflamabil, la temperaturi cuprinse intre +5°C si +35°C.

GARANTIE
Componentele grundului epoxidic IZOCOR GE3000 pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva impreuna cu alte produse IZOCOR compatibile produsul are o durata de viata de cca. 4 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL