GRUND ALCHIDIC - IZOCOR GA

grund alchidic, pentru protejarea suprafetelor din metal,  pe baza de rasini sintetice, pigmenti, solventi organici, sicativi si diversi adjuvanti.

UTILIZARE
– in domeniul protectiilor metalice, ca strat primar (grund de aderenta), in sisteme de protectie formate cu vopsea alchidica IZOCOR VA aplicate pe suprafete metalice, exploatate in diverse medii, la interior si la exterior in domeniul constructiilor industriale si civile.
– in domeniul protectiilor metalice ca strat de protectie temporara pentru suprafetele metalice ce urmeaza a fi protejate anticorosiv ulterior.

AVANTAJE
– aderenta foarte buna la suport din metal.
– rezistente fizico-mecanice bune.
– elasticitate si flexibilitate foarte bune pentru acest tip de grunduri.
– aplicare usoara pe suport, atat pe suprafetele orizontale cat si verticale, fiind un produs tixotrop.
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -25°C si +60°C, iar accidental pana la +80°C.

CONSUM SPECIFIC
– cca. 0,150 kg/m2/strat.

AMBALARE
Grundul alchidic IZOCOR GA se ambaleaza in recipiente metalice, uscate, inchise etans, cu capacitatea maxima de 60 l.

DEPOZITARE
IZOCOR GA se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5°C si +35°C, in locuri uscate special amenajate pentru substante cu caracter nociv si inflamabil, ferite de surse de caldura, radiatii solare directe si intemperii.

GARANTIE
In conditiile de depozitare mai sus mentionate, grundul alchidic IZOCOR GA poate fi utilizat timp de 180 zile (6 luni) de la data fabricatiei. Produsul dintr-un ambalaj partial golit are o valabilitate mai mica datorita reactiilor de reticulare oxidativa, generate de patrunderea aerului.
In cursul perioadei de valabilitate sunt posibile urmatoarele modificari care nu afecteaza proprietatile peliculogene ale produsului:
– Cresterea vascozitatii – se corecteaza prin adaugarea de diluant IZOCOR D101 dar nu mai mult de 10%.
– Sedimentare de pigment – se inlatura printr-o omogenizare corespunzatoare in ambalajul propriu.
Pus in opera ca protectie anticoroziva impreuna cu alte produse IZOCOR compatibile(in cadrul unor sisteme de protectie recomandate de producator sau de specialisti autorizati), are o durata de viata de cca. 2 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL