GRUND ALCHIDIC CU USCARE RAPIDA - IZOCOR GR

Grund alchidic cu uscare rapida, pe baza de rasina alchidica slaba, pigmenti, solventi organici, sicativi si diversi adjuvanti, destinat protejarii suprafetelor din metal

UTILIZARE
– in domeniul protectiilor metalice, ca strat primar (grund de aderenta), in sisteme de protectie formate cu IZOCOR VA , IZOCOR EA sau altele compatibile , aplicate pe suprafete metalice , la interior si la exterior in domeniul constructiilor industriale si civile.
– in domeniul protectiilor metalice ca strat de protectie temporara pentru suprafetele metalice ce urmeaza a fi protejate anticoroziv ulterior.

BENEFICII
– aderenta buna la suport din metal.
– rezistente fizico-mecanice bune.
– aplicare usoara pe suport, atat pe suprafetele orizontale cat si verticale, fiind un produs tixotrop.
– putere de acoperire foarte buna.
– uscare foarte rapida.

CONSUM SPECIFIC

– cca. 0,150 kg/m2/strat. Consumul poate varia in functie de conditiile de aplicare (geometria suprafetei, metoda de aplicare, conditiile de mediu, natura si pregatirea suprafetei).

SOLUTII DE PROTECTIE
Structurile de protectie anticoroziva pot fi formate din 1-2 straturi de grund alchidic IZOCOR GR, aplicate la interval de cca. 6 ore intre ele (numai dupa intarirea stratului anterior), urmate de alte 1-2 straturi vopsea alchidica IZOCOR VA sau email alchidic IZOCOR EA. Primul strat de vopsea alchidica IZOCOR VA sau email alchidic IZOCOR EA se aplica dupa cca 6 ore de la aplicarea grundului.
Adoptarea solutiilor de protectie se face conform indicatiilor producatorului.Nu se recomanda amestecarea produsului IZOCOR GR cu alte produse.