GLET DE CIMENT PENTRU FINISARE TENCUIELI EXTERIOARE - IZOCOR T

IZOCOR T: este un produs sub forma de pulbere care are in compozitie pulberi de cuart, ciment si diversi aditivi; in amestec cu apa formeaza o pasta pentru finisare tencuieli netoxica, aderenta, elastica, stabila pe verticala.

UTILIZARE:

– finisarea la exterior a suporturilor orizontale sau verticale din beton si mortar, in domeniul constructiilor civile si industriale;
– ca strat final decorativ sau strat suport in vederea aplicarii ulterioare a altor produse de tip decorativ (tencuiala decorativa, vopsea lavabila, etc.).

AVANTAJE:

– aplicare usoara pe suport;
– prelucrabilitate foarte buna;
– permite obtinerea unei suprafete netede;
– aderenta foarte buna la suport;
– timp de lucru marit fata de tencuielile traditionale;
– realizeaza obturarea fisurilor si repararea neregularitatilor;
– compatibila orice acoperire peliculogena ulterioara.
– se poate aplica pe mortar de ciment, mortar de ciment cu var, mortar de ciment cu ipsos, B.C.A., beton fin driscuit, beton prefabricat, placi gips carton, polistiren expandat, alte suprafete compatibile.

CONSUM SPECIFIC:

Cca. 1,3 – 1,4 kg/m2 pe strat de 1 mm, in functie de natura suportului.

AMBALARE:

Produsul IZOCOR T se ambaleaza in saci de hartie, cu greutatea maxima de 25 kg.

DEPOZITARE:

Produsul IZOCOR T se depoziteaza in locuri uscate, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C, ferite de umezeala, inghet, de radiatii solare directe si intemperii.

GARANTIE:

Produsul IZOCOR T pastrat in ambalaje originale sigilate, este garantat 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata, nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:

Produsul IZOCOR T este netoxic si neinflamabil.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL