EMULSIE BITUMINOASA - IZOCOR HA

UTILIZARE

– ca amorsa bituminoasa pentru protectia anticorosiva si hidrofuga a conductelor de otel ingropate;
– ca amorsa bituminoasa la impermeabilizarea conductelor de beton;
– ca strat primar (amorsa) in lucrari de izolatii hidrofuge pe baza de bitum, la terase, acoperisuri sau fundatii, la interior sau la exterior, in domeniul constructiilor industriale si civile;
– ca material de injectare in soluri pentru stabilizarea si impermeabilizarea acestora;
– se foloseste in sisteme de protectie anticorosive si hidrofuge impreuna cu produsele IZOCOR DT si IZOCOR MB.

AVANTAJE:

– in sisteme de protectie anticorosiva si hidrofuga, rezista bine la actiunea apei, solutiilor slab acide, slab bazice, oxidante, precum si la contactul cu solurile agresive chimic;
– se impregneaza in beton si are proprietati elastice;
– aderenta buna la suport din metal, caramida, beton, mortar;
– aplicare usoara pe suport atat pe suprafetele orizontale cat si verticale, fiind un produs tixotrop.
– sistemele de protectie pot fi expolatate intre -35C si +80C.

CONSUM SPECIFIC

– cca. 0,300 kg/m2/strat pe beton;
– cca. 0,200 kg/m2/strat pe metal.

AMBALARE:

Amorsa hidroizolatoare bituminoasa IZOCOR HA se ambaleaza in ambaleaza in recipiente din metal inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l.

DEPOZITARE

Produsul IZOCOR HA se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe, surse de caldura si intemperii, destinate substantelor toxice si inflamabile, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C.

GARANTIE:

Amorsa hidroizolatoare bituminoasa IZOCOR HA pastrata in ambalaje originale sigilate, este garantat 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca sistem de protectie anticorosiva si hidrofuga impreuna cu alte produse IZOCOR compatibile, Emulsia hidroizolanta bituminoasa IZOCOR HA are o durata de viata de cca. 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA

Emulsia bituminoasa hidroizolanta IZOCOR HA este toxica si inflamabila.
Amorsa hidroizolanta bituminoasa IZOCOR HA gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 450 g/l. Subcategoria produsului conform HG735/2006: h ďż˝ Grunduri de impregnare. Limita COV admisa: 750 g/l.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate a amorsei emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL