Despre noi

Societatea PROTECT CHEMICAL a luat fiinta in anul 1993 avand ca obiect principal de activitate productia de materiale pentru PROTECTIE ANTICOROSIVA.
Produsele noastre, denumite comercial IZOCOR, sunt realizate conform unor retete proprii.

Din portofoliul nostru de produse, fac parte urmatoarele: vopsele epoxidice, vopsele alchidice, vopsele poliuretanice, vopsele lavabile de interior , vospele lavabile de exterior, vopsele de marcaj, vopsele speciale de protectie, vopsele acrilice, amorse epoxidice, lacuri acrilice , lacuri poliuretanice, lacuri alchidice, lacuri acrilice pe baza de apa, lacuri acrilice pe baza de solevent, lacuri pentru beton, lacuri pentru lemn, gurnduri, baituri, pardoseli epoxidice autonivelante, pardoseli epoxidice antiderapante, pardoseli decorative, pardoseli cu cuart colorat, covare de piatra, rasini epoxidice transparente, rasini epoxidice pentru pardoseala cu cuart, rasini poliuretanice pentru pardoseli cu cuart, rasini epoxidice pentru injectii in fisuri si crapatauri, rasini epoxidice pentru incastrari, mortare impermeabile, mortare hidroizolante, tencuieli decorative, solutii de hidroizolatie, membrane hidroizolante, pardoseli industriale si decorative, s. a.

PROTECT CHEMICAL are implementat si certificat un sistem integrat de management conform standardelor ISO 9001: 2008, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2008 ceea ce inseama ca are o organizare adecvata cerintelor calitatii, protectiei mediului si sanatatii si securitatii in munca, precum, si echipamente performante si personal calificat pentru activitatile pe care le desfasuram.

Calitatea constanta a produselor IZOCOR este garanta atat prin fabricarea lor in baza sistemului de management integrat, cat si prin verificari curente efectuate in laboratorul propriu autorizat ( pentru fiecare lot de produs ), dar si in alte lanoratoare neutre, autorizate pentru acest gen de verificari.

Realizarea unor lucrari de protectie anticorosiva de calitate, presupune utilizarea unor materiale ce au caracteristici corespunzatoare protectiei impuse in acest sens.

Firma PROTECT CHEMICAL produse si comercializeaza o gama larga de produse mono, bi si tricomponente, pentru a caror obtinere se folosesc materii prime atat din productia autohtona cat si din import.

Produsele IZOCOR se folosesc in domeniul constructiilor civile si industriale in lucrari cum ar fi: protectia rezervoarelor industriale pentru lichide agresive chimic, reabilitarea cosurilor de fum de la centralele termoelectrice, statii de epurarea a apelor, spatii de depozitare pentru traffic usor, mediu si greu, hale industriale, hale comerciale, suprafete de parcare, etc. In plus, faptul ca unele produse au aviz sanitar de utilizare in mediu alimentar, face posibila utilizarea acestora si in spitale magazine, fabrici de alcool, de branzeturi, de mezeluri, carmangerii. De asemenea produsele IZOCOR se folosesc la refacerea structurilor din beton, precum si la hidroizolarea fundatiilor de constructii, a subsolurilor sau a teraselor.

PROTECT CHEMICAL nu vinde doar produse ci si sisteme de protectie anticorosiva, iar aceste sisteme sunt stabilite de catre specialistii nostri in functie de conditiile si specificul fiecarei lucrari. Personal bine pregatit si cu experienta in domeniu se deplaseaza in teren in teren la solicitarea beneficiarului, in vederea stabilirii celor mai bune solutii tehnice.

De asemenea, PROTECT CHEMICAL asigura asistenta tehnica la executarea lucrarilor, cand i se solicita acest lucru, si se adapteaza cerintelor de aprovizionare in functie de ritmul de executie al unei lucrari.

O alta modalitate prin care se vine in ajutorul celor care aplica produsele IZOCOR este aceea ca produsele bi- si tricomponente se livreaza in cantitati predozate, astfel eliminandu-se eventualele erori privind dozarea la aplicare.

Pentru firma PROTECT CHEMICAL, realizarea unor produse de calitate si mentinerea lor la acest nivel reprezinta o prioritate. In plus, punem tot mai mult accent pe cerintele societatii, concretizate in reglementari si restrictii care vizeaza atat sanatatea oamenilor ca si protectia mediului inconjurator, fiind preocupati de realizarea unor produse ecologice.

5 MOTIVE PENTRU CARE SA COLABOREZI CU NOI

  • RESPONSABILITATE

  • PERSONAL SPECIALIZAT

  • GARANTIE LUCRARI

  • SUPORT GRATUIT

  • PRETURI CORECTE

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL