CHIT SI MASA DE SPACLU POLIESTERICA - IZOCOR PE

UTILIZARE:

– ca masa de acoperire in camp continuu (masa de spaclu) pe suprafete de beton, beton armat, zidarie, metal ce se exploateaza, la interior sau la exterior, in medii agresive acide (organice si anorganice), saruri oxidante, produse petroliere, detergenti;
– ca chit de pozare si rostuire pentru materiale ceramice si caramizi antiacide.

AVANTAJE:

– se aplica pe suprafete orizontale si verticale, este un produs tixotrop;
– este dur, compact si foarte aderent la suport de beton, beton armat, zidarie, metal;
– este rezistent la medii chimice agresive;
– prezinta rezistente mecanice foarte bune;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30 grade °C si +80 grade°C, iar accidental, iar pe scurta durata pana la max. +100 grade °C.

CONSUM SPECIFIC:

Cca. 4,5 kg/m2/strat de grosime 2-3 mm.

AMBALARE:

Componenta rainoasa CR si componenta intaritor CI a produsului IZOCOR PE se ambaleaza in recipiente de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componenta solida a produsului IZOCOR PE se ambaleaza in saci de hartie sau de plastic, inchisi ermetic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE:

Produsul IZOCOR PE se depoziteaza in locuri uscate, la temperaturi cuprinse intre +5�C si +35�C, ferite de umezeala, inghet, de surse de caldura sau de actiunea directa a razelor solare si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv.

GARANTIE:

Componentele produsului IZOCOR PE pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera, ca protectie anticorosiva, are o durata de viata de cca. 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:

Componentele produsului IZOCOR PE, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR PE intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR PE gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 230 g/l. Subcategoria produsului conform HG735/2006: j – Acoperiri performante bicomponente.
Limita COV admisa: 500 g/l.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL