CHIT POLIURETANIC ELASTIC - IZOCOR PPE

UTILIZARE
– ca pardoseala autonivelanta elastica in camp continuu pentru diverse obiective civile si industriale (ex.: sali de sport, show-rooms, biblioteci s.a.);
– ca material compozit pentru chituirea elastica a rosturilor elementelor de constructii;
– produsul poate fi utilizat ca acoperire autonivelanta elastica pentru suprafete orizontale situate in medii agresive diverse (ex.: mese de laborator, mese de lucru in industrie).

AVANTAJE
– se poate aplica peste beton de ciment, beton armat, beton epoxidic, material compozit poliuretanic si alte suprafete compatibile orizontale;
– aplicare usoara, autonivelant, se fabrica intr-o paleta foarte larga de culori;
– elastic, permite absorbtia stresului mecanic din rosturile de dilatatie – contractie ale elementelor de constructii;
– aderenta buna la suport si rezistenta la uzura;
– rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor mecanici de intensitate medie;
– decorativ, lucios , constituie o pelicula antipraf;
– se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa;
– ecologic, nu degaja compusi organici volatili;
– sistemele decorative sau de protectie pot fi exploatate intre -30e gradeC si +80 gradeC, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120gradeC.

CONSUM SPECIFIC
– cca. 1,7000 kg/mc.

AMBALARE
Componenta rasinoasa CR si componenta intaritor CI a produsului IZOCOR PPE se ambaleaza in recipiente de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Chitul poliuretanic IZOCOR PPE se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe, surse de caldura, umezeala si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter toxic, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele chitului poliuretanic IZOCOR PPE , sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR PPE intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR PPE gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta prevederile de securitate si sanatate in munca conform Legii 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele continute in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL