CHIT EPOXIDIC ELASTIC - IZOCOR IE

UTILIZARE
– pe elementele de beton, pentru umplerea si consolidarea rosturilor orizontale sau verticale rezultate din procesul de turnare, la interior sau la exterior, in domeniul constructiilor industriale si civile;
– pentru remedierea defectelor aparute in exploatare pe elementele de beton;
– pentru protectia anticoroziva definitiva a elementelor de beton;
– pentru lipirea diverselor materiale (metal-beton, metal-metal, cauciuc-metal, cauciuc-beton, sticla-metal, sticla-sticla, sticla-beton);
– pentru fixarea elementelor de sticla sau de metal supuse la vibratii;

AVANTAJE
– aderenta foarte buna, se impregneaza in suportul pe care se aplica, umple si etanseaza rosturile, alveolele, golurile si segregarile, intarind suportul;
– formeaza o unitate inseparabila din punct de vedere structural cu betonul, preluand prin elasticitatea sa contractiile si vibratiile;
– realizeaza reparatii rezistente, proprietatile sale fiind compatibile cu acelea ale betonului;
– aderenta foarte buna pe suporturi de sticla, metal sau beton;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -35 °C si +80 °C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120 °C.

CONSUM SPECIFIC
– cca. 1,4 kg/mp pe strat de 1 mm grosime, sau 1400 kg/mc

AMBALARE
Componenta rasinoasa CR si componenta intaritor CI a chitului epoxidic IZOCOR IE se ambaleaza in recipiente de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR IE se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 greade C.

GARANTIE
Componentele produsului IZOCOR IE pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Durabilitatea lucrarilor de remediere a defectelor elementelor de constructii cu IZOCOR IE poate fi apreciata la cca. 10 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele chitului epoxidic IZOCOR IE, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul IZOCOR IE intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR IE gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.