CHIT BITUMINOS - IZOCOR MB

UTILIZARE:

– pentru pozarea si rostuirea dalelor de beton, dalelor asfaltice, caramizilor antiacide;
– la realizarea rosturilor de dilatatie-contractie si etansare, la plansee, terase, rezervoare de beton, inclusiv cele de apa potabila sub un ecran de mortar de ciment;
– in lucrari de protectie anticorosiva si hidrofuga la constructiile industriale si civile;
– pentru lipirea in aderenta totala a materialelor termoizolatoare de tipul sticla spongioasa, sticla celulara, vata minerala etc.;
– ca strat de inchidere a structurilor hidroizolatoare pe baza de folii bitumate, urmand sa fie acoperit cu o vopsea reflectorizanta.

AVANTAJE:

– aderenta buna la suport din beton, atat pe suprafetele orizontale cat si verticale;
– stabilitate si rezistenta la diferite medii chimice;
– usor de preparat si aplicat;
– nu prezinta degradari fizico-chimice in urma imbatranirii accelerate;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30°C la +80°C.

CONSUM SPECIFIC:’

– cca. 3 kg/m2/strat de 2 mm.

AMBALARE:

Componenta lichida a produsului IZOCOR MB se ambaleaza in recipiente de metal, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componenta solida se ambaleaza in saci de hartie sau in saci de polietilena, inchisa ermetic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE:

Produsul IZOCOR MB se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C, in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe, surse de caldura si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv si inflamabil.

GARANTIE:

Componentele produsului IZOCOR MB pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera, ca protectie anticorosiva, este garantat 3 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:

Produsul IZOCOR MB este nociv si inflamabil.
Produsul IZOCOR MB gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 350 g/l. Subcategoria produsului conform HG735/2006: i – Acoperiri performante monocomponente. Limita COV admisa: 500 g/l.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL