CHIT ANORGANIC ANTIACID DE SODIU - IZOCOR K1

UTILIZARE:

– ca material de pozare si rostuire pentru produse ceramice din gresie, bazalt, bazalt vitrifiat;
– ca masa de spaclu peste beton de ciment amorsat cu 1 – 2 straturi de amorsa epoxidica de tip IZOCOR;
– pentru realizarea de placari anticorosive rezistente la acizi concentrati sau diluati, la umiditate excesiva, la gaze cu continut de acizi, la temperaturi normale sau ridicate;
– la realizarea pardoselilor antiacide in hale industriale, la depozite de acizi etc.;
– ca masa de acoperire pentru metal, peste 1-2 straturi de grund epoxidic IZOCOR GE3000.

AVANTAJE:

– aderenta buna la suport din beton, gresie, ceramica;
– prezinta siguranta in exploatare, avand bune rezistente fizico-mecanice;
– stabilitate si rezistenta in medii chimice agresive;
– usor de preparat si aplicat, ignifug, clasa A1;
– poate fi utilizat la temperaturi cuprinse in intervalul de 350C si +4000C pentru IZOCOR K1 si -350C si +6000C pentru IZOCOR K2;
– se poate utiliza pe structuri orizontale si verticale (zidarie antiacida la cosurile de fum sau de dispersie gaze arse etc.).

CONSUM SPECIFIC:

Cca. 9 kg/m2/strat de 5 mm.

AMBALARE:

Componenta lichida a produsului IZOCOR K se ambaleaza in bidoane sau butoaie de plastic sau metalice, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componenta solida se ambaleaza in saci de hartie de maxim 50 kg.

DEPOZITARE:

Produsul IZOCOR K se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter toxic, la temperaturi cuprinse intre +5�C si +35�C.

GARANTIE:

Componentele produsului IZOCOR K pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 12 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Durabilitatea structurilor anticorozive realizate din caramizi din gresie sau bazalt pozate si rostuite cu IZOCOR K, este garantata cca. 10 ani, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:

Componentele produsului IZOCOR K, sunt clasificate ca produse toxice pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare.
Produsul IZOCOR K intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR K gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor emise de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL