CHIT-ADEZIV MINERAL PENTRU ROSTUIRE - IZOCOR AD4

UTILIZARE
– poate fi folosit pentru rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitare;
– ca material de pozare si rostuire pentru placi ceramice, mozaicuri, placi de spuma rigida si pietre naturale sau artificiale;
– pentru pozarea si rostuirea unor placi de format mare (cu latura de cca. 60 cm).

AVANTAJE
– rezistent la apa si la cicluri inghet-dezghet;
– elastic;
– stabilitate pe verticala foarte buna;
– usor de preparat si aplicat, netoxic

 CONSUM SPECIFIC
Cca. 4-5 kg/m2 in functie de natura suportului si a placilor.

AMBALARE
Produsul IZOCOR AD4 se ambaleaza in saci de hartie, cu greutatea maxima de 25 kg.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR AD4 se depoziteaza in locuri special amenajate pentru depozitarea materialelor de constructii, acoperite, uscate, ferite de umezeala si intemperii, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C.

GARANTIE
Produsul IZOCOR AD4 pastrat in ambalaje originale sigilate, este garantat 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva este garantat minim 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Produsul IZOCOR AD4 este netoxic si neinflamabil.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL