CHIT ADEZIV EPOXIDIC - IZOCOR C

UTILIZARE:

– ca adeziv de pozare la placarea cu materiale ceramice antiacide (caramizi, placi, etc.) sau chit pentru reparatii zonale in sisteme de protectie anticorosiva pentru suprafete de beton, beton armat, zidarie, metal, atat la interior cat si la exterior.
– pentru efectuarea de reparatii zonale pe suprafete verticale sau orizontale de beton, beton armat, beton sau mortar epoxidic, etc.

AVANTAJE:

– aderenta buna la suport din beton si metal, pe suprafete orizontale si verticale, fiind un produs tixotrop;
– nu se contracta la intarire;
– rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– rezistente mecanice foarte bune;
– rezistente chimice foarte bune in medii agresive (acizi anorganici si organici, alcalii, saruri oxidante, produse petroliere, detergenti, ape dedurizate si demineralizate, etc.);
– impermeabil la apa si vapori;
– dupa intarire poate fi vopsit cu vopsea epoxidica sau poliuretanica;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30 °C si +80 °C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120 °C.

CONSUM SPECIFIC:

Cca. 1,75 kg/m2/strat cu grosime de 1 mm.

AMBALARE:

Componenta rasinoasa CR si componenta intaritoare CI a adezivului epoxidic IZOCOR C se livreaza in ambalaje metalice sau din plastic, inchise etans, de diferite capacitati. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE:

Adezivul epoxidic IZOCOR C se depoziteaza in locuri uscate, special amenajate pentru produse chimice periculoase conform legislatiei in vigoare, la temperaturi cuprinse intre +5 °C si +35 °C, ferite de radiatii solare directe, inghet si intemperii.

GARANTIE:

Componentele adezivului epoxidic IZOCOR C pastrate in ambalaje originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva are o durata de viata de cca. 8 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoreaza unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA:

Componentele chitului epoxidic IZOCOR C, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Adezivul epoxidic IZOCOR C intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Chitul – Adeziv epoxidic IZOCOR C gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL