Cariere

DE CE SĂ NI TE ALĂTURI

La Protect Chemical, veți găsi o cultură organizationala bazată pe valori: curajul de a inova, puterea de a persevera și plăcerea de a lucra in echipa. Ne așteptăm la mult, dar avem multe de oferit: este scopul nostru de a recompensa performanța și dăruirea, nu numai prin intermediul compensării competitive bazate pe performanță ci, de asemenea, vom da prioritate la următoarele aspecte:

POSIBILITĂȚI PENTRU DEZVOLTARE

Este scopul nostru de a crea posibilități pentru dezvoltarea angajatilor. În timp ce ne asteptam ca angajatii nostri să atingă obiectivele stabilite, avem în vedere, de asemenea, posibilități de carieră profesionala și munca în echipă să fie elemente esențiale pentru angajatul în cadrul companiei noastre.

RESPONSABILITATEA INDIVIDUALĂ

Caracteristica principala a angajaților Protect Chemical este abilitatea de a efectua împreună cu un grad înalt de competență socială: respectarea opiniilor  în contradicție și alinierea în conformitate cu obiectivele strategice. Ambiția ta este aceea de a te realiza, excela și a te mândri de rezultatele tale? Atunci, Protect Chemical este locul tău.

ATMOSFERĂ DE LUCRU CONSTRUCTIVĂ

Protect Chemical promovează un climat de lucru în care angajații se pot dezvolta în funcție de calificarea lor profesională și capacitățile personale – ne străduim sa oferim o atmosferă în care inovația, performanța și respectul reciproc se poata dezvolta, un mediu care încurajează personalul să realizeze ceea ce funcționează pentru rezolva problema ridicată.

PUNCTE FORTE

Compania noastra are 30 de ani de activitate si este dedicată pentru a asigura o creștere durabilă pentru a menține și crea locuri de muncă pe termen lung.

Așteptăm CV-ul tău!