Unii oameni aseamana termenii „pardoseala epoxidica ” și „vopsea epoxidica”, dar cele două sunt destul de diferite. Dacă doriți să vă îmbunătățiți pardoseala, garajul sau o altă suprafață de beton folosind rasini epoxidice, este important să înțelegeți ce le diferențiază pe cele două. Acest lucru vă permite să luați decizia corectă pentru protectia si estetica dorita.

O diferență între cele două produse epoxidice este aceea că pardoselile epoxidice de 1 , 2 sau 3 mm grosime, atunci când sunt utilizate, suprafața devine dură și durabilă, ceea ce o face foarte rezistentă la lucruri precum substanțe chimice, abraziuni, impact, ulei și grăsimi și pete, avand o durata de viata de cca. 8 ani.

Vopselele epoxidice sunt compuse din două materiale componente, un întăritor de poliamină sau poliamidă și rășină epoxidică, in timp ce pardoselile epoxidice pot fi formate din doua sau trei componente. Înainte de aplicarea vopselelor epoxidice, un beneficiar sau aplicator profesionist trebuie să amestece mai întâi cele două componente, sau in cazul pardoselilor epoxidice cele doua sau trei componente.

În timp ce beneficiarii utilizează adesea vopsea epoxidica, pardoselile epoxidice necesită aplicare din partea unui profesionist. Chiar și atunci când utilizați produse superioare, cum ar fi, IZOCOR EPX sau IZOCOR SU, pardoselile epoxidice ar trebui să fie întotdeauna aplicate de către un profesionist.

Atât pentru pardoseala epoxidica, cât și pentru vopsea epoxidică, suprafața betonului trebuie curățată și pregătită complet. Apoi toate zonele degradate trebuiesc reparate prin chituire cu chit epoxidic de tip IZOCOR.  Procesul de aplicare a pardoselilor epoxidice începe cu curățarea suprafeței și efectuarea unui test de umiditate, umiditatea suportului nu trebuie sa depaseasca 4 %.

Pardoselile epoxidice nu sunt simple vopsele, ci sunt straturi de protecție puternice, durabile și de lungă durată. Aceste acoperiri sunt rezistente la alunecare, versatile și plăcute din punct de vedere estetic. Nu numai că puteți alege dintr-o gamă largă de culori, dar aveți și opțiunea de a adăuga o culoare frumoasă, sau fulgi decorativi.

 

 

Pardoseli din rasina epoxidica de la Izocor

Aceste sisteme de pardoseala sunt realizate din rasini epoxidice si diversi adjuvanti, substante chimice lichide. Pardoseala epoxidica reprezinta solutia ideala in spatiile unde criteriile legate de curatenie sunt exigente, iar traficul este destul de intens, cum ar fi: spitale, scoli, farmacii, depozite alimentare, fabrici, precum si spatii de depozitare.

Pentru ca fac parte din categoria pardoselilor lichide turnate, aceste pardoseli epoxidice formeaza o suprafata nivelata, perfect plana, fara pori si spatii in care se poate acumula microbi. Datorita acestui fapt, sunt recomandate a fi aplicate in spati specifice domeniului medical / farmaceutic, si cele din cadrul industriei alimentare.

Pentru a proteja suprafetele beton sau ciment contra factorilor agresivi, o solutie eficienta si profesionala este aplicarea de pardoseli epoxidice. Aduc si un beneficiu estetic, fiind ideale pentru proiectul tau.

Ofera rezistenta mecanica deosebita, motiv pentru care sunt folosite in special in zonele cu trafic intens. In plus, pardoselile turnate epoxidice sunt o modalitate ieftina de a masca defectele si a crea o suprafata sigura si foarte durabila.Este usor de intretinut si dure sub presiune, acest tip de pardoseli sunt ideale atat in domeniul industrial, cat si in spatii unde se doreste un design unic si uniform.

Pardoselile epoxidice cu efect 3d, pot fi folosite in absolut orice incapere: locuinta, birou, showroom, sau sala de asteptare, prezentand marele avantaj, pe langa cel al unei rezistente sporite in timp, ca aveti la dispozitie o gama foarte mare de imagini si desene cu modele din care puteti alege.

Etapele de realizare ale acestui tip de lucrare sunt obligatorii in conditiile in care se urmareste obtinerea unei lucrari de de amenajare, de calitate si rezistente in timp. Compania noastra produce si comercializeaza astfel de produse inca din anul 1993.

De-a lungul timpului, am conceput mai multe variante de produse, astfel incat sa obtinem rezultatul cel mai bun, pentru a acorda garantie deplina in calitate de produactor, cu privire la procentul de ingalbenire a solutiilor in timp, consumul / mp, rezistenta la trafic si nu in ultimul rand modul de aplicare / turnare.

Va recomandam sa analizati fisa tehnica a produsului IZOCOR I 3, rasina epoxidica transparenta pentru pardoseli epoxidice cu effect 3 d.

 

 

Mai jos vom detalia etapele de realizare a unei pardoseli epoxidice cu efect 3D, personalizata in functie de solicitarile beneficiarului:

  1. Verificarea si pregatirea stratului suport

Sistemele epoxidice pentru pardoseala in special, pot fi aplicate in principiu pe orice suprafata dura, (gresie, sapa elicopterizata, beton, ). Etapele de pregatire ale stratului suport difera in functie de ceea ce este deja existent in locatie si reprezinta punctul de plecare in definirea devizului lucrarii.

Suportul trebuie sa fie sanatos, solid, cu bune rezistente mecanice (adeziunea prin smulgere minim 1,5 N/mm2 ). Suprafaţa pe care se aplică trebuie pregatita corespunzator prin procedee fizico-mecanice (sablare, periere, etc.), desprafuire si degresare cu diluant epoxidic IZOCOR D101; ca urmare a activitatilor de pregatire suportul care urmeaza sa fie amorsat sau grunduit trebuie sa fie curat, uscat, fără urme de praf sau grasimi, lapte de ciment, vopsele sau tratamente anterioare ale suprafetei, zone neaderente sau alte impurităţi. Obtinerea unor rezultate satisfacatoare din punct de vedere tehnic si estetic este conditionata de gradul de planeitate si finisare al suportului; eventualele neregularitati sau defecte tehnice ale suportului neremediate anterior vor fi preluate la aplicarea rasini epoxidice transparente. Aplicarea produsului IZOCOR I 3 ( rasina epoxidica transparenta ) se va face numai dupa intarirea completa a produsului – amorsa epoxidica IZOCOR SAA aplicate anterior, si numai pe o suprafata curată, fără praf, umiditate, grasimi sau alte impurităţi, aceste conditii fiind valabile si inainte de aplicarea celorlalte straturi ale sistemului de protectie sau decorativ adoptat.

  1. Realizarea stratului suport

Dupa pregatirea adecvata a stratului suport, este aplicat un strat de rasina epoxidica autonivelanta IZOCOR EPX care va acoperi eventualele imperfectiuni mici ale stratului suport.

Aplicarea se execută la cca. 24 ore (timpul de uscare al stratului de amorsă epoxidica depinde de condiţiile de temperatură şi umiditate) după amorsare cu amorsă epoxidica Izocor Saa, prin turnarea produsului pe suprafaţa suport după care se nivelează cu un trafalet cu par scurt sau pensula şi ruloul cu ţepi (debulator).

Aplicarea produsului IZOCOR EPX – rasina epoxidica autonivelanta, se va face numai dupa intarirea completa a amorsei epoxidice aplicate anterior, si numai pe o suprafata curată, fără praf, umiditate, grasimi sau alte impurităţi, aceste conditii fiind valabile si inainte de aplicarea celorlalte straturi ale sistemului de protectie sau decorativ adoptat.

  1. Aplicarea materialului cu efect 3D – DEC-FLOOR

Fototapetul pentru pardoseala DEC-FLOOR de la Izocor.ro este extrem de permisiv la aplicare. Poate fi lipit si dezlipit de mai multe ori, nu face bule de aer sub nici o forma, daca se rupe o fasie, bucatile pot fi aplicate fara a fi vizibil defectul si nu in ultimul rand, nu ai nevoie de experienta pentru a monta acest material.

Cu acest material pot fi realizate lucrari pe suprafete extinse, de sute de metri (250 – 1000 mp), fara a exista vreun impediment in aplicarea lui. Oricine poate aplica acest material pe un suport neted. Nu este nevoie sa fi aplicat un material similar cu o alta ocazie.

Suprafata stratului suport trebuie sa fie perfect neteda, plana, fara textura si fara deformari (moate, basicaturi, carapaturi in strat, urme de contractie, etc.). In cazul existentei unor astfel de imperfectiuni, exista riscul ca avestea sa devina vizibile (in functie de dimensiunile lor) prin materialul aplicat.

  1. Sigilarea suprafetei acoperita cu cu fototapet pentru pardoseala DEC-FLOOR

Pentru a proteja materialul imprimat cu efect 3D, DEC-FLOOR trebuie sigilat. Sigilarea se poate face cu rasina epoxidica super transparenta IZOCOR I 3. Aspectul final trebuie sa fie clar (perfect curat) si sa nu se ingalbeneasca in timp.

In functie de cum a fost realizat stratul suport (pregatit si cu o planeitate de 100%), in aceasta faza putem controla grosimea stratului de sigilare cu rasina transparenta si perfect clara.

In cazul in care stratul suport nu a fost pregatit corect, respectiv planeitatea suprafetei nu este zero, cantitatea de rasina transparenta si perfect clara, nu va putea fi controlata. Astfel grosimea statului de sigilare, va fi neuniform. Avand in vedere un aspect definitoriu, al acestui tip de amenajare „costul”, este recomandat sa obtinem un strat suport cu o planeitate zero folosind atat material cat este nevoie in primul pas (pentru a obtine planeitatea suprafetei), decat sa compromitem lucrarea in aceasta faza.

Un strat de sigilare cu o grosime neuniforma, va schimba perspectiva modelului

grafic si va anula efectul de exceptie al amenajarii.

  1. Acoperirea suprafetei cu un strat de protectie suplimentar

Pentru a obtine o rezistenta sporita stratului de sigilare epoxidic se va aplica un lac poliuretanic transparent IZOCOR LPU, mat sau lucios in functie de preferinte. Acesta se aplica intr-un strat subtire (dupa caz doua straturi) si are rolul de a mari rezistenta la abraziune a stratului epoxidic transparent aplicat.

Firma producatoare, nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute de utilizator, datorate unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

Poate ca te afli pe ultima suta de metri in ceea ce priveste finalizarea locuintei mult visate sau poate ca vrei sa dai o fata noua terasei sau curtii tale si ai tot cautat solutii bune si competitive pentru a proteja pavajul sau betonul amprentat din curte. Si pentru ca betonul este unul dintre materialele pe care le-ai utilizat la constructia casei, pentru infrumusetarea acestuia si pentru conferirea unor proprietati deosebite (pe care le voi enumera mai jos) , te incurajam sa faci cea mai buna alegere ! si aceasta este lacul special pentru suprafete din beton, la un raport excelent calitate-pret, de la Izocor.

De ce sa alegi lac pentru beton de la Izocor ?

Cea mai buna solutie de a obtine un aspect estetic deosebit al suprafetelor din beton, dar care contribuie in acelasi timp si la maximizarea proprietatilor betonului, este sa aplici lac pentru beton de la Izocor.

Avantajele acestui produs sunt multiple: aderenta foarte buna la suport, rezistenta excelenta la uzura, rezistenta fizico-mecanica foarte buna, rezistenta superioara la factorii de mediu (variatii de temperatura, factori meteorologici, umiditate, radiatii ultraviolete), este usor de aplicat pe orice tip de suport vertical sau orizontal etc.

Ce fel de lac pentru beton poti utiliza de la Izocor?

Dupa cum veti putea observa, daca veti consulta lista de produse de pe siteul nostru www.protechemical.ro , Compania noastra produce si comercializeaza mai multe tipuri de lac pentru beton: lac acrilic pentru beton cum este produsul IZOCOR APB incolor, Lac pentru beton pe baza de apa cum este IZOCOR LB, lac de sigilare beton cum este IZOCOR LSB  si cel mai profesional dintre toate tipurile de lac pentru beton este lac poliuretanic de uzura IZOCOR LPU.

Lacurile pentru beton de la IZOCOR , se preteaza pentru a fi aplicate pe  pardoseli, pereti sau alte suprafete realizate din acest material (indiferent ca este vorba de constructii civile sau industriale).

In functie de tip, lacul poate fi utilizat in mai multe scopuri: pentru a asigura impermeabilizarea suprafetelor pe care este aplicat, ca strat de protectie pentru pardoseli, pereti, pavele din beton, ca strat final antipraf lucios sau strat de finisare decorativa in lucrari interioare si exterioare etc.

O vopsea epoxidica profesionala, cum este cea fabricata de Protect Chemical Srl, prezinta o serie de avantaje extrem de importante si incontestabile pentru orice constructor sau beneficiar, intersat sa obtina proiecte rezistente si de calitate.

Avantaje vopsea epoxidica:

Dintre avantajele pe care le prezinta o vopsea epoxidica, amintim urmatoarele:

– aderenta excelenta la suport;

– rezistenta fizico-mecanica, foarte buna;

– rezistenta deosebita la factorii de mediu (variatii de temperatura, factori meteorologici, radiatii ultraviolete) dinla agrntii chimici;

– aplicare foarte usoara pe suport orizontal si vertical;

– are rol decorativ si anticorosiv;

– se fabrica intr-o gama variata de culori;

– este lucioasa, rezistenta la uzura, constituie o pelicula antipraf impermeabila la apa si vapori (pentru grosimi de minim 300 microni);

– se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa;

– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30 gradeC si +80 gradeC, iar accidental si pe scurta durata pďż˝na la max. +120 grade C.

Consumul specific al vopselei epoxidice are in general valorile urmatoare, insa trebuie sa retinem ca depinde de gradul de finisare (rugozitatea) al suportului.

– cca. 0,300 kg/m2/strat – pe suport de beton;

– cca. 0,250 kg/m2/ strat – pe suport de metal.

Ce trebuie sa stii despre aceasta vopsea epoxidica?

Este o vopsea bicomponenta, destinata lucrarilor de protectie pentru elementele de constructii, in diverse spatii. Este fabricata pe baza de rasini epoxidice si diversi adjuvanti, respectand prevederile standardului SR EN 1504/2:2005.

Poate fi utilizata cu succes in mai multe scopuri:

– ca strat de protectie si de finisare decorativa, pe suprafete din beton, beton armat, mortar, placi de gips-carton, sticla, etc. amorsate, in prealabil, cu un strat de amorsa epoxidica de tip Izocor, precum si pe suprafete metalice grunduite, in prealabil, cu un strat de grund epoxidic, in lucrari interioare si exterioare;

– pentru protectia elementelor de beton prin controlul umiditatii, imbunatatirea suprafetei, cresterea rezistentei la produse chimice sau cresterea rezistivitatii prin limitarea continutului de apa;

– ca strat de protectie si/sau decorativ peste chituri, betoane sau mase de spaclu epoxidic.

– pentru protectia pardoselilor si a peretilor care necesita o rezistenta sporita la abraziune, variatii de temperatura sau atac chimic (showroom-uri, depozite, spatii de productie, piscine, rezervoare pentru apa, etc.). Vopseaua epoxidica Izocor VE3000 cu aviz sanitar se poate folosi inclusiv in domeniul alimentar, farmaceutic, etc. avand aviz sanitar.

Ce tip de vopsea epoxidica sa alegeti?

Pentru rezultate cat mai bune, este indicat sa alegeti acel tip de vopsea epoxidica ce se preteaza cel mai bine lucrarilor pe care urmeaza sa le desfasurati. Societatea Protect Chemical, produce si comercializeaza urmatoarele tipuri de vopsea epoxidica: IZOCOR VE3000 alimentar – vopsea epoxidica cu aviz alimentar, vopsea epoxidica bicomponenta IZOCOR VE3000, vopsea epoxidica pe baza de apa IZOCOR VEA etc.

In functie de cerintele fiecaruia dintre voi, personalul competent si experimentat al societatii noastre, va sta cu placere la dispozitie pentru ca sa faceti cele mai bune achizitii.

Va asiguram ca nu veti regreta in cazul in care ne veti alege ca si furnizor pentru aceste produse, dar nu numai, calitatea si preturile mici fiind garantate. Clientii nostri de pana acum s-au convins de aceste lucruri, colaborand intr-un mod placut si eficient cu personalul nostru.

PROTECT CHEMICAL SRL, va ofera produse profesionale la preturi competitive, de la vopsele, grunduri, lacuri, solutii de hidroizolatie, pana la pardoseli, mortare, sape adezivi, fabricate la standarde europene. Produse moderne, care nu dau gres niciodata, precum sunt cele pe baza de vopsea epoxidica pentru protectie elemente din beton sau metal. Atentia asupra necesitatilor clientilor, tehnologia si metodele de fabricatie, precum si calitatea produselor noastre ne propulseaza in topul specialistilor in domeniu. Garantam reusita oricarei lucrari bazate pe intreaga gama de lacuri, emailuri, vopsele sau tencuieli decorative!

 

Vopsea epoxidica – aplica unulu sau mai multe straturi de protectie pentru a obtine lucrari durabile

In general, aceasta vopsea epoxidica este destinata lucrarilor de protectie a elementelor de constructii, in spatii farmaceutice sau alimentare, datorita compozitiei bazate pe rasini epoxidice si diversi adjuvanti are un sistem unic de intarire. De asemenea, se utilizeaza pentru protectia elementelor de beton prin controlul umiditatii si cresterea rezistentei, dar si ca strat de protectie si de finisare decorativa, pe suprafete din beton, precum si pentru protectia pardoselilor si a peretilor din depozite sau spatii de productie, inclusiv in domeniul alimentar si farmaceutic.

Printre caracteristicile esentiale ale acestei vopsele putem aminti aspectul estetic superior, puterea mare de acoperire si rezistenta exceleta la uzura si la abraziune. Fiind un produs de calitate superioara si non toxica, este destinat in special domeniului farmaceutic. Suprafetele vor fi mult mai durabile in timp si vor avea un aspect placut, estetic, igienic. Apelati cu incredere la produsele IZOCOR si alegeti produsele noastre pentru a finaliza cu succes proiectele dumneavoastra.

In ce conditii puteti alege aceasta vopsea epoxidica?

Daca sunteti inca sceptici in ceea ce priveste caltitatile pentru aceasta vopsea epoxidica, aflati ca ea aduce o multime de avantaje celor care o folosesc. In primul rand, are o aderenta foarte buna si are o foarte buna rezistenta la agenti chimici si la factorii de mediu, precum variatii de temperatura. Se aplica usor pe suport atat pe orizontala cat si pe verticala, fiind un produs tixotrop. De asemenea, este un material decorativ, care se fabrica intr-o gama variata de culori si este lucios si foarte rezistent. Se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa, pentru o curatare eficienta.

Aceasta vopsea epoxidica este alcatuita ca sistem bicomponent, profesional. Produsul are in componenta sa faina de cuart si alte materiale dure, care permit realizarea unei pelicule cu parametri de rezistenta si duritate ridicati. Baza epoxidica fabricata din rasini epoxidice nesolventate, si intaritorul poliaminic, cu rol determinant in consistenta vopselei. Specificatiile tehnice va vor ajuta sa folositi aceasta vopsea in parametri normali pentru a da stralucire si durabilitate suprafetei pe care o utilizati. Trebuie sa tineti seama de folosirea intaritorului adecvat. Daca acesta lipseste cu desavarsire, caracteristicile de performanta, nu pot fi realizate. De asemenea, si folosirea incorecta, sau inlocuirea intaritorului, vor determina functionarea necorespunzatoare sau chiar compromiterea intregului sistem.

 

Compania Protect Chemical se adreseaza in principal persoanelor juridice, dar acest lucru nu inseamna ca ne nu avem clienti inclusiv din randul persoanelor fizice, ba dimpotriva facem tot posibilul spre a-i multumi pe toti cei care ne contacteaza in vederea achizitionarii de produse.

Asadar, fie ca va desfasurati activitatea in domeniul constructiilor si aveti nevoie de cantitati mai mari din gama de produse pe care o oferim spre vanzare, fie ca intentionati sa realizati lucrari de amenajare chiar in gospodaria proprie, societatea noastra vine in sprijinul vostru cu produse de exceptie, la preturi competitive astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele pe care le asteptati, de calitate superioara si cu o durabilitate extinsa.

Comandati lac pentru beton de la Izocor

Sunteti in cautarea unui furnizor care sa va puna la dispozitie mai multe sortimente de lac pentru beton, insa nu ati gasit partenerul capabil sa va ofere produse care sa va multumeasca? Inseamna ca nu ati intrat inca in legatura cu reprezentantii companiei noastre! Va invitam sa descoperiti varietatea de produse din oferta noastra pentru a face alegerile corecte in procesul de achizitie. In cazul in care aveti nevoie de consultanta de specialitate si de informatii suplimentare cu privire la diverse aspecte de interes, unul dintre consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii personalizate pentru proiectul dumneavoastra.

Ce tip de lac pentru beton se preteaza lucrarilor voastre?

Din oferta noastra fac parte urmatoarele tipuri de lacuri: Lac acrilic pe baza de solvent Izocor APB incolor, lac poliuretanic de uzura Izocor LPU, lac pe baza de apa IZOCOR LSB, si multe alte solutii de protectie si decorare a suprafetelor de beton

Ne vom opri asupra celor destinate acoperirii suprafetelor din beton.

Asadar, atat lacul acrilic, cat si cel poliuretanic sunt special concepute pentru protejarea betonului, primul tip fiind realizat pe baza de rasini acrilice, solventi organici si diferiti adjuvanti, in timp ce lacul poliuretanic este un produs peliculogen bicomponent pe baza de rasini sintetice, solventi organici si diferiti adjuvanti, cu sistem de intarire poliuretanic.

Lac pentru beton – acrilic sau poliuretanic?

Lacul pentru beton este ideal pentru protectia elementelor de constructii (civile sau industriale): pardoseli, pereti din beton, poduri, cladiri etc. Cu ajutorul lor, rezistenta la uzura este mai ridicata, la fel ca si rezistenta la factorii chimici si de mediu.

In functie de tipul de lac pentru beton pe care il alegeti, acesta poate utilizat in mai multe scopuri:

  • pentru a asigura impermeabilizarea suprafetelor pe care este aplicat.
  • ca strat de protectie pentru pardoseli, pereti, pavele din beton.
  • ca strat final antipraf lucios.
  • strat de finisare decorativa in lucrari interioare si exterioare.

Avantaje acestui lac pentru beton de la Izocor

Orice tip de lac pentru beton din oferta noastra are o serie de avantaje importante pentru obtinerea unor rezultate deosebite: aderenta foarte buna la suport, rezistenta excelenta la uzura, rezistenta fizico-mecanica foarte buna, rezistenta superioara la factorii de mediu (variatii de temperatura, factori meteorologici, umiditate, radiatii ultraviolete), este usor de aplicat pe orice tip de suport vertical sau orizontal, are un rol decorativ excelent cu efect de curatare a suprfetelor tratate, nu modifica textura caracteristica suprafetei betonului, confera proprietati hidrofobe substratului pe care se aplica etc.

Lacul acrilic are un consum specific de cca. 0.2 kg/mp/strat, iar lacul poliuretanic un consum specific de cca. 0.15 kg/mp/strat, in functie de porozitatea suportului pe care se aplica.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Pardoselile epoxidice realizate din rasini sau vopsele epoxidice reprezinta un element integrat frecvent pentru a oferi spatiilor amenajate, unicitate si identitatea dorita de beneficiar. Avand un impact major asupra incaperilor, pardoselile epoxidice realizate prin aplicarea produselor specifice si nuantele de vopsea epoxidica dorita, aceste tipuri de pardoseli sunt potrivite deopotriva locuintelor, spatiilor comerciale, cabinetelor medicale, receptiilor sau spatiilor de birouri.

Vopsea epoxidica pentru proiecte diverse de amenajare – caracteristici, componenta si recomandari de aplicare

In compozitia vopselei epoxidice intra rasina epoxidica, pigmenti si aditivi adecvati pentru crearea consistentei necesare aderentei, dar si rezistentei in timp.

Vopseaua epoxidica este un produs destinat aplicatiilor profesionale, care prezinta proprietati unice, rezistenta ridicata si asigura durabilitate si protectie suprafetelor tratate. Aceasta este recomandata pentru spatiile care necesita protectie superioara pentru suprafetele supuse factorilor mecanici agresivi – circulatie intensa, uzura, frecare, dar si actiunii factorilor chimici – in spatiile unde se lucreaza cu hidrocarburi sau alti compusi chimici:

Caracteristici si proprietati:

–        Capacitate de aderenta ridicata;

–        Capacitate mare de acoperire;

–        Rezistenta la uzura si agenti corozivi;

–        Rezistenta excelenta la abraziune si hidrocarburi;

–        Design si estetica de calitate superioara;

–        Durabilitate;

Pe langa atributele tehnice si proprietatile calitative, pardoselile epoxidice sunt estetice si pot fi integrate in diferite spatii. Fiind un produs prin excelenta anticoroziune, vopselurile epoxidice sunt recomandate lucrarilor de amenajare si de decorare, indiferent de complexitatea proiectelor.

Pentru ca aplicarea sa fie executata corect, este nevoie de efectuarea pregatirii suprafetelor:

–        eliminarea imperfectiunilor si netezirea suprafetelor prin procedeele adecvate (sablare);

–        curatarea suprafetelor si inlaturarea tuturor impuritatilor: praf, depuneri de grasime sau alte substante;

–        verificarea temperaturii si a umiditatii si efectuarea lucrarilor doar in functie de instructiunile producatorilor de vopsea epoxidica;

Proiecte diverse si tipurile de suprafete pe care se pot efectua pardoseli cu vopsea epoxidica

Avantajul principal al vopselei epoxidice este faptul ca poate fi aplicata pe mai multe tipuri de suprafete, la interor: beton, ciment, piatra, mozaic, sape minerale, dar si pentru proiecte efectuate la exterior, in conditiile optime si cu pregatirea propice a suprafetelor tratate si mixarea recomandata a materialelor care vor fi aplicate.

Care sunt spatiile unde pot fi realizate pardoseli epoxidice?

Lucrarile de realizare a acestor pardoseli speciale se potrivesc in diferite spatii, astfel ca va fi greu sa nu luati aceasta optiune in considerare, mai ales ca indeplineste atat exigentele de ordin estetic, dar si pe cele de ordin functional, practic:

– Crearea unui design aparte in locuinta: variantele de creare a pardoselilor epoxidice pentru spatiile rezidentiale sunt nelimitate, profesionistii in domeniu putand inclusiv sa aplice vopseaua expoxidica peste diferite printuri si alte obiecte decorative destinate acestor aplicatii.

– Asigurarea conditiilor de igiena impuse de centrele medicale, wellness sau SPA: gratie avantajelor pe care le ofera consistenta acestui tip de vopsea, pardoselile epoxidice sunt perfecte pentru spatiile care necesita respectarea unor conditii de igiena restrictive, precum farmacii, cabinete medicale, spatii unde se desfasoara activitati specifice domeniului alimentar.

– Spatii industriale: rezistenta la substantele chimice si activitatea intensa plaseaza pardoselile epoxidice in gama de optiuni pentru amenajarea depozitelor, atelierelor si altor aplicatii similare.

Protectchemical.ro – vopsea epoxidica de calitate si consultanta pentru clientii solicitanti

Orice proiect realizat cu succes, care dureaza ani la rand, inseamna lucrari si executie ireprosabila, dar si materialele alese corect. Reprezentantii Protect Chemical va stau la dispozitie pentru recomandari de utilizare si alte detalii utile pentru aplicare si ingrijire ulterioara. Pe langa beneficiile oferite utilizatorilor spatiilor amenajate, vopseaua epoxidica este recunoscuta pentru utilizarea sigura si compozita prietenoasa cu mediul. Pardoselile realizate cu vopsea epoxidica se curata facil si nu atrage praful si alte impuritati, asa cum este cazul altor tipuri de pardoseli.

Atunci cand vine vorba de domeniul constructiilor, pe piata de specialitate exista o multitudine de produse si solutii pentru care putem opta in scopul reamenajarii sau reimprospatarii atmosferei din mediul in care lucram, dar nu numai.

Asa ca pentru a va convinge ca faceti cea mai buna alegere, fie mergeti pe mana unor specialisti in domeniu, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a stabili solutii tehnice din cele mai diverse, functie de nevoile dumneavoastra, fie faceti pe cont propriu putina munca de cercetare.

In acest articol, vom prezenta atat avantajele, cat si multe alte detalii despre vopselele epoxidice marca IZOCOR, fabricate de firma noastra, care sunt o alegere excelenta de fiecare data cand doriti sa oferiti o noua infatisare diverselor tipuri de suprafete din diferite spatii.

Iata, asadar, in continuare mai multe detalii despre acestea.

Vopsea epoxidica – de ce sa optezi pentru acest tip?

Protect Chemical este partenerul pe care vrei sa il ai alaturi atunci cand doresti sa achizitionezi vopsea epoxidica de cea mai buna calitate intrucat produsele din gama noastra, sunt excelente si prezinta o serie de avantaje importante: rezistenta sporita la factorii de mediu si la factorii mecanici si fizici, aderenta excele

nta la suport, disponibila intr-o gama variata de culori, are atat rol decorativ, cat si rol de protectie, se aplica foarte usor pe orice tip de suport (orizontal sau vertical), este lucioasa, se poate curata foarte usor cu apa sau cu solutii de detergenti in apa, prezinta o rezistenta sporita la uzura, constituind o pelicula antipraf impermeabila la vapori si apa (pentru grosimi de minimum 300 microni) etc.

Dupa cum se poate observa, motivele pentru care merita sa optati pentru vopsea epoxidica sunt multiple, iar specialistii companiei noastre stau cu drag la dispozitia voastra.

Vopsea epoxidica – caracteristici si utilizari

Vopseaua epoxidica marca Izocor, este bicomponenta si se poate utiliza cu succes in cadrul lucrarilor de protectie a elementelor de constructii plasate in multiple spatii. Este fabricata conform normativelor legislative aflate in vigoare si respectand standardul SR EN 1504/2:2005. Contine rasini epoxidice si diversi adjuvanti.

Se poate utiliza, obtinand rezultate de exceptie, in scopuri diverse: asigura protectia elementelor de beton (asigurand controlul umiditatii, cresterea rezistentei la produsele chimice, imbunatatirea suprafetelor, sporirea rezistivitatii prin limitarea continutului de apa); poate constitui stratul de protectie, precum si de finisare decorativa pe suparefete variate: mortar, beton armat, beton, sticla, placi de gips-carton etc.; este capabila sa formeze stratul de protectie/decorativ peste betoane sau mase de spaclu epoxidic, chituri; protejeaza eficient pardoselile si peretii ce necesita o rezistenta sporita la abraziune, variatii de temperatura sau atac chimic etc.

Important de stiut ca, vopseaua epoxidica de la Izocor are aviz sanitar si poate fi utilizata inclusiv in domeniul alimentar, farmaceutic etc.

 Ce tip de vopsea epoxidica alegi in functie de scopul proiectului tau?

Pentru a obtine rezultatele pe care le asteptati din partea unei vopsele epoxidice, este recomandat sa optati pentru acel tip ce se preteaza cel mai bine lucrarilor in care intentionati sa le realizati. Din oferta companiei noastre, veti putea alege intre vopsea epoxidica IZOCOR VE3000 alimentar, vopsea epoxidica pe baza de apa IZOCOR VEA, avizata sanitar, vopsea epoxidica VE3000 normala.

In functie de necesitati si cerinte, vom avea grija sa facem cele mai bune recomandari.

Calitatea superioara a produselor furnizate, preturile corecte si avantajoase, sunt garantate!

Nu ezitati sa ne contactati pentru comenzi sau informatii suplimentare legate de orice aspect de interes.

vopsea epoxidica izocor