BETON EPOXIDIC - IZOCOR BP

UTILIZARE
– pentru protectia elementelor din beton sau metal prin controlul umiditatii, cresterea rezistentelor fizico-mecanice, cresterea rezistentei la produse chimice sau cresterea rezistivitatii prin limitarea continutului de apa;
– ca material pentru reparatii structurale si nestructurale pentru elemente de beton sau metal;
– ca pardoseala de uzura si rezistenta chimica in camp continuu, exploatata in medii agresive, dupa ce suprafata respectiva a fost amorsata cu un strat de amorsa epoxidica de tip IZOCOR SAA (suport din beton) sau grund IZOCOR GE3000 (suport din metal);
– ca material de fixare si incastrare a utilajelor in fundatii;
– pentru ancorarea elementelor metalice in beton;
– pentru repararea suporturilor din beton erodat si a placajelor cu gresie antiacida;
– pe suprafete orizontale, iar cu ajutorul cofrajelor si pe cele verticale, la interior sau la exterior.

AVANTAJE
Antiderapant din formulare, se poate fabrica intr-o gama variata de culori;
– Aderenta foarte buna la suportul din beton si metal;
– Nu se contracta la intarire;
– Rezista la socuri termice, radiatii ultraviolete si actiunea factorilor meteorologici;
– Rezistente mecanice foarte bune;
– Rezistent la trafic greu, cu o foarte buna stabilitate la factorii agresivi din mediul industrial;
– Decorativ si impermeabil la apa si vapori;
– Dupa intarire poate fi vopsit cu vopsea epoxidica sau poliuretanica;
– Se poate spala cu apa si solutii de detergenti ďż˝n apa;
– Sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30ďż˝C si +80ďż˝C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120 grade C.

CONSUM SPECIFIC
Cca. 20 kg/m2/strat de 1 cm, functie de gradul de finisare al suportului.

AMBALARE
Componenta rasinoasa CR si componenta intaritoare CI se livreaza in ambalaje metalice sau din plastic, inchise etans de diferite capacitati. Componenta solida CS se livreaza in saci de hartie sau din plastic, cu greutatea maxima de 50 kg. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR BP se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter toxic, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C.

GARANTIE
Componentele betonului epoxidic IZOCOR BP pastrate in ambalajele originale sigilate, sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva are o durata de viata de cca. 8 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare.
Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Componentele betonului epoxidic IZOCOR BP, sunt clasificate ca produse nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Betonul epoxidic intarit nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Produsul IZOCOR BP gata de aplicare nu contine compusi organici volatili.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL