AMORSA EPOXIDICA PENTRU BETOANE - IZOCOR SA

Amorsa epoxidica IZOCOR SAA, se poate utiliza ca:

– ca strat de amorsa si aderenta in sisteme de protectie anticorosiva impreuna cu alte produse epoxidice sau poliuretanice de tip IZOCOR expuse la agresivitatea mediilor acide organice si anorganice, alcaline, oxidante, etc., obtinut prin impregnarea suportului pe care se aplica;
– pe suprafete din beton, mortar, tencuieli sau zidarie, la interior sau la exterior, in domeniul constructiilor industriale si civile.

IZOCOR SAA amorsa epoxidica pe baza de apa, are urmatoarele avantaje:

– aderenta foarte buna, impregneaza suportul pe care se aplica;
– rezistente fizico-mecanice si chimice deosebite;
– rezistenta la socuri termice, la intemperii;
– umple si astupa porii;
– aplicare usoara pe suport, pe suprafete orizontale si verticale;
– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30C si +80C, iar accidental si pe scurta durata pana la max. +120C.

Consumul specific pentru amorsa epoxidica IZOCOR SAA este: 

Cca. 0,300 kg/m2/strat, functie de porozitatea suportului.

Modalitatea de ambalare pentru amorsa epoxidica IZOCOR SAA, este:

Componenta rainoasa CR a amorsei epoxidice IZOCOR SA se ambaleaza in recipiente din metal inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l,
iar componenta intaritoare CI se ambaleaza in recipiente din metal sau plastic, inchise etans, cu capacitatea maxima de 200 l. Componentele se livreaza predozate.

DEPOZITARE:

Amorsa epoxidica bicomponenta IZOCOR SA se depoziteaza in locuri uscate, ferite de radiatii solare directe, surse de caldura si intemperii, special amenajate pentru substante cu caracter nociv si inflamabil, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C +35 grade C.

GARANTIE:

Componentele amorsei epoxidice IZOCOR SA pastrate in ambalaje originale sigilate sunt garantate 6 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva ca strat de amorsa si de aderenta impreuna cu alte produse IZOCOR are o durata de viata similara cu cea a sistemului din care face parte, cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute, care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA

Componentele produsului IZOCOR SA, sunt clasificate ca produse inflamabile si nocive pentru sanatate si mediu, si trebuiesc manipulate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Amorsa epoxidica IZOCOR SA intarita nu elibereaza substante periculoase pentru sanatate, igiena si mediu.
Amorsa epoxidica IZOCOR SA gata de aplicare contine compusi organici volatili maxim 720 g/l. Subcategoria produsului conform HG735/2006: h ďż˝ Grunduri de impregnare. Limita COV admisa: 750 g/l.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisele tehnice de securitate ale componentelor produsului emise de producator.