ADEZIV REZISTENT TERMIC - IZOCOR AD3

UTILIZARE
– ca mortar adeziv elastic, destinat suporturilor supuse unor solicitari statice sau termice (beton monolit, elemente prefabricate, terase, balcoane, sisteme de incalzire prin pardoseala );
– pentru placaje pe pereti sau pardoseali, la interior si la exterior, in constructii civile sau industriale, locuinte, hale comerciale, hale industriale de fabricatie a produselor alimentare, a bauturilor, in spitale, scoli, incinte umede, bazine de inot, piscine, fatade, cabine de dus, etc.;

AVANTAJE
– rezistenta excelenta la temperaturi ridicate
– stabilitate pe verticala foarte buna;
– usor de preparat si aplicat, netoxic

CONSUM SPECIFIC
Cca. 4-5 kg/m2 de adeziv in functie de natura suportului si a placilor.

AMBALARE
Produsul IZOCOR AD3 se ambaleaza in saci de hartie, cu greutatea maxima de 25 kg.

DEPOZITARE
Produsul IZOCOR AD3 se depoziteaza in locuri special amenajate pentru depozitarea materialelor de constructii, acoperite, uscate, ferite de umezeala si intemperii, la temperaturi cuprinse intre +5 grade C si +35 grade C.

GARANTIE
Adezivul IZOCOR AD3 pastrat in ambalaje originale sigilate, este garantat 3 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate.
Pus in opera ca protectie anticorosiva este garantat minim 5 ani cu conditia respectarii tehnologiei de punere in opera si exploatare. Firma producatoare garanteaza lucrarile numai in cazul in care protectia a fost executata de catre aceasta sau a asigurat asistenta tehnica la aplicarea materialelor. Totodata nu isi asuma raspunderea asupra rezultatelor negative obtinute care se datoresc unor conditii locale necorespunzatoare de aplicare si utilizare, ai caror parametri nu sunt sub controlul ei.

MASURI DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Produsul IZOCOR AD3 este un adeziv netoxic si neinflamabil.
Se vor respecta normele de securitate si sanatate in munca cuprinse in legea nr. 319/2006, normele pentru situatii de urgenta in vigoare, precum si cele cuprinse in fisa tehnica de securitate emisa de producator.

error: Continut Protejat -Drepturi autor Protect Chemical SRL