Despre noi

Cine suntem

Societatea PROTECT CHEMICAL a fost înfințată în anul 1993 având ca obiect principal de activitate producția de materiale pentru PROTECȚIE ANTICOROSIVĂ. Produsele noastre, denumite comercial IZOCOR, sunt realizate conform unor rețete proprii.

Din portofoliul nostru de produse, fac parte urmatoarele: vopsele epoxidice, vopsele alchidice, vopsele poliuretanice, vopsele lavabile de interior , vospele lavabile de exterior, vopsele de marcaj, vopsele speciale de protectie, vopsele acrilice, amorse epoxidice, lacuri acrilice , lacuri poliuretanice, lacuri alchidice, lacuri acrilice pe baza de apa, lacuri acrilice pe baza de solevent, lacuri pentru beton, lacuri pentru lemn, gurnduri, baituri, pardoseli epoxidice autonivelante, pardoseli epoxidice antiderapante, pardoseli decorative, pardoseli cu cuart colorat, covare de piatra, rasini epoxidice transparente, rasini epoxidice pentru pardoseala cu cuart, rasini poliuretanice pentru pardoseli cu cuart, rasini epoxidice pentru injectii in fisuri si crapatauri, rasini epoxidice pentru incastrari, mortare impermeabile, mortare hidroizolante, tencuieli decorative, solutii de hidroizolatie, membrane hidroizolante, pardoseli industriale si decorative, s. a.

PROTECT CHEMICAL are implementat si certificat un sistem integrat de management conform standardelor ISO 9001: 2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 45001:2018 ceea ce inseama ca are o organizare adecvata cerintelor calitatii, protectiei mediului si sanatatii si securitatii in munca, precum, si echipamente performante si personal calificat pentru activitatile pe care le desfasuram. 
Calitatea constanta a produselor IZOCOR este garanta atat prin fabricarea lor in baza sistemului de management integrat, cat si prin verificari curente efectuate in laboratorul propriu autorizat ( pentru fiecare lot de produs ), dar si in alte lanoratoare neutre, autorizate pentru acest gen de verificari.


Realizarea unor lucrari de protectie anticorosiva de calitate, presupune utilizarea unor materiale ce au caracteristici corespunzatoare protectiei impuse in acest sens.

PROTECT CHEMICAL produce și comercializeaza o gamă largă de produse mono, bi și tricomponente, pentru a căror obținere se folosesc materii prime atât din producția autohtona cât și din import.

Produsele IZOCOR se folosesc în domeniul construcțiilor civile și industriale în lucrări cum ar fi: protecția rezervoarelor industriale pentru lichide agresive chimic, reabilitarea cosurilor de fum de la centralele termoelectrice, stații de epurarea a apelor, spații de depozitare pentru traffic usor, mediu și greu, hale industriale, hale comerciale, suprafețe de parcare, etc. în plus, faptul că unele produse au aviz sanitar de utilizare în mediu alimentar, face posibilă utilizarea acestora și în spitale magazine, fabrici de alcool, de branzeturi, de mezeluri, carmangerii. De asemenea produsele IZOCOR se folosesc la refacerea structurilor din beton, precum și la hidroizolarea fundațiilor de construcții, a subsolurilor sau a teraselor.

PROTECT CHEMICAL nu vinde doar produse ci și sisteme de protecție anticorosiva, iar aceste sisteme sunt stabilite de către specialiștii noștri în funcție de condițiile și specificul fiecărei lucrări. Personal bine pregătit și cu experiență în domeniu se deplasează în teren la solicitarea beneficiarului, în vederea stabilirii celor mai bune soluții tehnice.

De asemenea, PROTECT CHEMICAL asigură asistență tehnică la executarea lucrărilor, când i se solicită acest lucru, și se adaptează cerințelor de aprovizionare în funcție de ritmul de execuție al unei lucrări.

O altă modalitate prin care se vine în ajutorul celor care aplică produsele IZOCOR este aceea că produsele bi- și tricomponente se livrează în cantități predozate, astfel eliminandu-se eventualele erori privind dozarea la aplicare.

Pentru firma PROTECT CHEMICAL, realizarea unor produse de calitate și mentinerea lor la acest nivel reprezinta o prioritate. În plus, punem tot mai mult accent pe cerintele societatii, concretizate în reglementări și restricții care vizează atât sănătatea oamenilor cât și protecția mediului înconjurător, fiind preocupați de realizarea unor produse ecologice.

5 MOTIVE PENTRU CARE SĂ COLABOREZI CU NOI

Responsabilitate

Personal Specializat

Garanție Lucrări

Suport Gratuit

Prețuri Corecte