Rășină epoxidică

Pardoseli din rasina epoxidica de la Izocor

Aceste sisteme de pardoseala sunt realizate din rasini epoxidice si diversi adjuvanti, substante chimice lichide. Pardoseala epoxidica reprezinta solutia ideala in spatiile unde criteriile legate de curatenie sunt exigente, iar traficul este destul de intens, cum ar fi: spitale, scoli, farmacii, depozite alimentare, fabrici, precum si spatii de depozitare.

Pentru ca fac parte din categoria pardoselilor lichide turnate, aceste pardoseli epoxidice formeaza o suprafata nivelata, perfect plana, fara pori si spatii in care se poate acumula microbi. Datorita acestui fapt, sunt recomandate a fi aplicate in spati specifice domeniului medical / farmaceutic, si cele din cadrul industriei alimentare.

Pentru a proteja suprafetele beton sau ciment contra factorilor agresivi, o solutie eficienta si profesionala este aplicarea de pardoseli epoxidice. Aduc si un beneficiu estetic, fiind ideale pentru proiectul tau.

Ofera rezistenta mecanica deosebita, motiv pentru care sunt folosite in special in zonele cu trafic intens. In plus, pardoselile turnate epoxidice sunt o modalitate ieftina de a masca defectele si a crea o suprafata sigura si foarte durabila.Este usor de intretinut si dure sub presiune, acest tip de pardoseli sunt ideale atat in domeniul industrial, cat si in spatii unde se doreste un design unic si uniform.

Shopping Cart