Lac pentru beton de la Izocor – Solutia perfecta pentru curtea ta !

Poate ca te afli pe ultima suta de metri in ceea ce priveste finalizarea locuintei mult visate sau poate ca vrei sa dai o fata noua terasei sau curtii tale si ai tot cautat solutii bune si competitive pentru a proteja pavajul sau betonul amprentat din curte. Si pentru ca betonul este unul dintre materialele pe care le-ai utilizat la constructia casei, pentru infrumusetarea acestuia si pentru conferirea unor proprietati deosebite (pe care le voi enumera mai jos) , te incurajam sa faci cea mai buna alegere ! si aceasta este lacul special pentru suprafete din beton, la un raport excelent calitate-pret, de la Izocor.

De ce sa alegi lac pentru beton de la Izocor ?

Cea mai buna solutie de a obtine un aspect estetic deosebit al suprafetelor din beton, dar care contribuie in acelasi timp si la maximizarea proprietatilor betonului, este sa aplici lac pentru beton de la Izocor.

Avantajele acestui produs sunt multiple: aderenta foarte buna la suport, rezistenta excelenta la uzura, rezistenta fizico-mecanica foarte buna, rezistenta superioara la factorii de mediu (variatii de temperatura, factori meteorologici, umiditate, radiatii ultraviolete), este usor de aplicat pe orice tip de suport vertical sau orizontal etc.

Ce fel de lac pentru beton poti utiliza de la Izocor?

Dupa cum veti putea observa, daca veti consulta lista de produse de pe siteul nostru www.protechemical.ro , Compania noastra produce si comercializeaza mai multe tipuri de lac pentru beton: lac acrilic pentru beton cum este produsul IZOCOR APB incolor, Lac pentru beton pe baza de apa cum este IZOCOR LB, lac de sigilare beton cum este IZOCOR LSB  si cel mai profesional dintre toate tipurile de lac pentru beton este lac poliuretanic de uzura IZOCOR LPU.

Lacurile pentru beton de la IZOCOR, se preteaza pentru a fi aplicate pe  pardoseli, pereti sau alte suprafete realizate din acest material (indiferent ca este vorba de constructii civile sau industriale).

In functie de tip, lacul poate fi utilizat in mai multe scopuri: pentru a asigura impermeabilizarea suprafetelor pe care este aplicat, ca strat de protectie pentru pardoseli, pereti, pavele din beton, ca strat final antipraf lucios sau strat de finisare decorativa in lucrari interioare si exterioare etc.

Shopping Cart