De ce iti recomandam sa alegi vopsea epoxidica de la Izocor, pentru proiectele tale?

O vopsea epoxidica profesionala, cum este cea fabricata de Protect Chemical Srl, prezinta o serie de avantaje extrem de importante si incontestabile pentru orice constructor sau beneficiar, intersat sa obtina proiecte rezistente si de calitate.

Avantaje vopsea epoxidica:

Dintre avantajele pe care le prezinta o vopsea epoxidica, amintim urmatoarele:

– aderenta excelenta la suport;

– rezistenta fizico-mecanica, foarte buna;

– rezistenta deosebita la factorii de mediu (variatii de temperatura, factori meteorologici, radiatii ultraviolete) dinla agrntii chimici;

– aplicare foarte usoara pe suport orizontal si vertical;

– are rol decorativ si anticorosiv;

– se fabrica intr-o gama variata de culori;

– este lucioasa, rezistenta la uzura, constituie o pelicula antipraf impermeabila la apa si vapori (pentru grosimi de minim 300 microni);

– se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa;

– sistemele de protectie pot fi exploatate intre -30 gradeC si +80 gradeC, iar accidental si pe scurta durata pďż˝na la max. +120 grade C.

Consumul specific al vopselei epoxidice are in general valorile urmatoare, insa trebuie sa retinem ca depinde de gradul de finisare (rugozitatea) al suportului.

– cca. 0,300 kg/m2/strat – pe suport de beton;

– cca. 0,250 kg/m2/ strat – pe suport de metal.

Ce trebuie sa stii despre aceasta vopsea epoxidica?

Este o vopsea bicomponenta, destinata lucrarilor de protectie pentru elementele de constructii, in diverse spatii. Este fabricata pe baza de rasini epoxidice si diversi adjuvanti, respectand prevederile standardului SR EN 1504/2:2005.

Poate fi utilizata cu succes in mai multe scopuri:

– ca strat de protectie si de finisare decorativa, pe suprafete din beton, beton armat, mortar, placi de gips-carton, sticla, etc. amorsate, in prealabil, cu un strat de amorsa epoxidica de tip Izocor, precum si pe suprafete metalice grunduite, in prealabil, cu un strat de grund epoxidic, in lucrari interioare si exterioare;

– pentru protectia elementelor de beton prin controlul umiditatii, imbunatatirea suprafetei, cresterea rezistentei la produse chimice sau cresterea rezistivitatii prin limitarea continutului de apa;

– ca strat de protectie si/sau decorativ peste chituri, betoane sau mase de spaclu epoxidic.

– pentru protectia pardoselilor si a peretilor care necesita o rezistenta sporita la abraziune, variatii de temperatura sau atac chimic (showroom-uri, depozite, spatii de productie, piscine, rezervoare pentru apa, etc.). Vopseaua epoxidica Izocor VE3000 cu aviz sanitar se poate folosi inclusiv in domeniul alimentar, farmaceutic, etc. avand aviz sanitar.

Ce tip de vopsea epoxidica sa alegeti?

Pentru rezultate cat mai bune, este indicat sa alegeti acel tip de vopsea epoxidica ce se preteaza cel mai bine lucrarilor pe care urmeaza sa le desfasurati. Societatea Protect Chemical, produce si comercializeaza urmatoarele tipuri de vopsea epoxidica: IZOCOR VE3000 alimentar – vopsea epoxidica cu aviz alimentar, vopsea epoxidica bicomponenta IZOCOR VE3000, vopsea epoxidica pe baza de apa IZOCOR VEA etc.

In functie de cerintele fiecaruia dintre voi, personalul competent si experimentat al societatii noastre, va sta cu placere la dispozitie pentru ca sa faceti cele mai bune achizitii.

Va asiguram ca nu veti regreta in cazul in care ne veti alege ca si furnizor pentru aceste produse, dar nu numai, calitatea si preturile mici fiind garantate. Clientii nostri de pana acum s-au convins de aceste lucruri, colaborand intr-un mod placut si eficient cu personalul nostru.