Alegeti vopsea epoxidica de la IZOCOR si oferiti protectie si rezistenta lucrarilor dumneavoastra!

PROTECT CHEMICAL SRL, va ofera produse profesionale la preturi competitive, de la vopsele, grunduri, lacuri, solutii de hidroizolatie, pana la pardoseli, mortare, sape adezivi, fabricate la standarde europene. Produse moderne, care nu dau gres niciodata, precum sunt cele pe baza de vopsea epoxidica pentru protectie elemente din beton sau metal. Atentia asupra necesitatilor clientilor, tehnologia si metodele de fabricatie, precum si calitatea produselor noastre ne propulseaza in topul specialistilor in domeniu. Garantam reusita oricarei lucrari bazate pe intreaga gama de lacuri, emailuri, vopsele sau tencuieli decorative!

Vopsea epoxidica – aplica unulu sau mai multe straturi de protectie pentru a obtine lucrari durabile

In general, aceasta vopsea epoxidica este destinata lucrarilor de protectie a elementelor de constructii, in spatii farmaceutice sau alimentare, datorita compozitiei bazate pe rasini epoxidice si diversi adjuvanti are un sistem unic de intarire. De asemenea, se utilizeaza pentru protectia elementelor de beton prin controlul umiditatii si cresterea rezistentei, dar si ca strat de protectie si de finisare decorativa, pe suprafete din beton, precum si pentru protectia pardoselilor si a peretilor din depozite sau spatii de productie, inclusiv in domeniul alimentar si farmaceutic.

Printre caracteristicile esentiale ale acestei vopsele putem aminti aspectul estetic superior, puterea mare de acoperire si rezistenta exceleta la uzura si la abraziune. Fiind un produs de calitate superioara si non toxica, este destinat in special domeniului farmaceutic. Suprafetele vor fi mult mai durabile in timp si vor avea un aspect placut, estetic, igienic. Apelati cu incredere la produsele IZOCOR si alegeti produsele noastre pentru a finaliza cu succes proiectele dumneavoastra.

In ce conditii puteti alege aceasta vopsea epoxidica?

Daca sunteti inca sceptici in ceea ce priveste caltitatile pentru aceasta vopsea epoxidica, aflati ca ea aduce o multime de avantaje celor care o folosesc. In primul rand, are o aderenta foarte buna si are o foarte buna rezistenta la agenti chimici si la factorii de mediu, precum variatii de temperatura. Se aplica usor pe suport atat pe orizontala cat si pe verticala, fiind un produs tixotrop. De asemenea, este un material decorativ, care se fabrica intr-o gama variata de culori si este lucios si foarte rezistent. Se poate spala cu apa si solutii de detergenti in apa, pentru o curatare eficienta.

Aceasta vopsea epoxidica este alcatuita ca sistem bicomponent, profesional. Produsul are in componenta sa faina de cuart si alte materiale dure, care permit realizarea unei pelicule cu parametri de rezistenta si duritate ridicati. Baza epoxidica fabricata din rasini epoxidice nesolventate, si intaritorul poliaminic, cu rol determinant in consistenta vopselei. Specificatiile tehnice va vor ajuta sa folositi aceasta vopsea in parametri normali pentru a da stralucire si durabilitate suprafetei pe care o utilizati. Trebuie sa tineti seama de folosirea intaritorului adecvat. Daca acesta lipseste cu desavarsire, caracteristicile de performanta, nu pot fi realizate. De asemenea, si folosirea incorecta, sau inlocuirea intaritorului, vor determina functionarea necorespunzatoare sau chiar compromiterea intregului sistem.