Vopsea epoxidica de la Izocor – de ce si cand sa o utilizezi?

Atunci cand vine vorba de domeniul constructiilor, pe piata de specialitate exista o multitudine de produse si solutii pentru care putem opta in scopul reamenajarii sau reimprospatarii atmosferei din mediul in care lucram, dar nu numai.

Asa ca pentru a va convinge ca faceti cea mai buna alegere, fie mergeti pe mana unor specialisti in domeniu, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a stabili solutii tehnice din cele mai diverse, functie de nevoile dumneavoastra, fie faceti pe cont propriu putina munca de cercetare.

In acest articol, vom prezenta atat avantajele, cat si multe alte detalii despre vopselele epoxidice marca IZOCOR, fabricate de firma noastra, care sunt o alegere excelenta de fiecare data cand doriti sa oferiti o noua infatisare diverselor tipuri de suprafete din diferite spatii.

Iata, asadar, in continuare mai multe detalii despre acestea.

Vopsea epoxidica – de ce sa optezi pentru acest tip?

Protect Chemical este partenerul pe care vrei sa il ai alaturi atunci cand doresti sa achizitionezi vopsea epoxidica de cea mai buna calitate intrucat produsele din gama noastra, sunt excelente si prezinta o serie de avantaje importante: rezistenta sporita la factorii de mediu si la factorii mecanici si fizici, aderenta excele nta la suport, disponibila intr-o gama variata de culori, are atat rol decorativ, cat si rol de protectie, se aplica foarte usor pe orice tip de suport (orizontal sau vertical), este lucioasa, se poate curata foarte usor cu apa sau cu solutii de detergenti in apa, prezinta o rezistenta sporita la uzura, constituind o pelicula antipraf impermeabila la vapori si apa (pentru grosimi de minimum 300 microni) etc. Dupa cum se poate observa, motivele pentru care merita sa optati pentru vopsea epoxidica sunt multiple, iar specialistii companiei noastre stau cu drag la dispozitia voastra.

Vopsea epoxidica – caracteristici si utilizari

Vopseaua epoxidica marca Izocor, este bicomponenta si se poate utiliza cu succes in cadrul lucrarilor de protectie a elementelor de constructii plasate in multiple spatii. Este fabricata conform normativelor legislative aflate in vigoare si respectand standardul SR EN 1504/2:2005. Contine rasini epoxidice si diversi adjuvanti. Se poate utiliza, obtinand rezultate de exceptie, in scopuri diverse: asigura protectia elementelor de beton (asigurand controlul umiditatii, cresterea rezistentei la produsele chimice, imbunatatirea suprafetelor, sporirea rezistivitatii prin limitarea continutului de apa); poate constitui stratul de protectie, precum si de finisare decorativa pe suparefete variate: mortar, beton armat, beton, sticla, placi de gips-carton etc.; este capabila sa formeze stratul de protectie/decorativ peste betoane sau mase de spaclu epoxidic, chituri; protejeaza eficient pardoselile si peretii ce necesita o rezistenta sporita la abraziune, variatii de temperatura sau atac chimic etc. Important de stiut ca, vopseaua epoxidica de la Izocor are aviz sanitar si poate fi utilizata inclusiv in domeniul alimentar, farmaceutic etc.

 Ce tip de vopsea epoxidica alegi in functie de scopul proiectului tau?

Pentru a obtine rezultatele pe care le asteptati din partea unei vopsele epoxidice, este recomandat sa optati pentru acel tip ce se preteaza cel mai bine lucrarilor in care intentionati sa le realizati. Din oferta companiei noastre, veti putea alege intre vopsea epoxidica IZOCOR VE3000 alimentar, vopsea epoxidica pe baza de apa IZOCOR VEA, avizata sanitar, vopsea epoxidica VE3000 normala. In functie de necesitati si cerinte, vom avea grija sa facem cele mai bune recomandari. Calitatea superioara a produselor furnizate, preturile corecte si avantajoase, sunt garantate! Nu ezitati sa ne contactati pentru comenzi sau informatii suplimentare legate de orice aspect de interes. vopsea epoxidica izocor
Shopping Cart