Executa corect proiectele cu vopsea epoxidica – Lucrari ireprosabile si pardoseli rezistente

Pardoselile epoxidice realizate din rasini sau vopsele epoxidice reprezinta un element integrat frecvent pentru a oferi spatiilor amenajate, unicitate si identitatea dorita de beneficiar. Avand un impact major asupra incaperilor, pardoselile epoxidice realizate prin aplicarea produselor specifice si nuantele de vopsea epoxidica dorita, aceste tipuri de pardoseli sunt potrivite deopotriva locuintelor, spatiilor comerciale, cabinetelor medicale, receptiilor sau spatiilor de birouri.

Vopsea epoxidica pentru proiecte diverse de amenajare – caracteristici, componenta si recomandari de aplicare

In compozitia vopselei epoxidice intra rasina epoxidica, pigmenti si aditivi adecvati pentru crearea consistentei necesare aderentei, dar si rezistentei in timp.

Vopseaua epoxidica este un produs destinat aplicatiilor profesionale, care prezinta proprietati unice, rezistenta ridicata si asigura durabilitate si protectie suprafetelor tratate. Aceasta este recomandata pentru spatiile care necesita protectie superioara pentru suprafetele supuse factorilor mecanici agresivi – circulatie intensa, uzura, frecare, dar si actiunii factorilor chimici – in spatiile unde se lucreaza cu hidrocarburi sau alti compusi chimici:

Caracteristici si proprietati:

–        Capacitate de aderenta ridicata;

–        Capacitate mare de acoperire;

–        Rezistenta la uzura si agenti corozivi;

–        Rezistenta excelenta la abraziune si hidrocarburi;

–        Design si estetica de calitate superioara;

–        Durabilitate;

Pe langa atributele tehnice si proprietatile calitative, pardoselile epoxidice sunt estetice si pot fi integrate in diferite spatii. Fiind un produs prin excelenta anticoroziune, vopselurile epoxidice sunt recomandate lucrarilor de amenajare si de decorare, indiferent de complexitatea proiectelor.

Pentru ca aplicarea sa fie executata corect, este nevoie de efectuarea pregatirii suprafetelor:

–        eliminarea imperfectiunilor si netezirea suprafetelor prin procedeele adecvate (sablare);

–        curatarea suprafetelor si inlaturarea tuturor impuritatilor: praf, depuneri de grasime sau alte substante;

–        verificarea temperaturii si a umiditatii si efectuarea lucrarilor doar in functie de instructiunile producatorilor de vopsea epoxidica;

Proiecte diverse si tipurile de suprafete pe care se pot efectua pardoseli cu vopsea epoxidica

Avantajul principal al vopselei epoxidice este faptul ca poate fi aplicata pe mai multe tipuri de suprafete, la interor: beton, ciment, piatra, mozaic, sape minerale, dar si pentru proiecte efectuate la exterior, in conditiile optime si cu pregatirea propice a suprafetelor tratate si mixarea recomandata a materialelor care vor fi aplicate.

Care sunt spatiile unde pot fi realizate pardoseli epoxidice?

Lucrarile de realizare a acestor pardoseli speciale se potrivesc in diferite spatii, astfel ca va fi greu sa nu luati aceasta optiune in considerare, mai ales ca indeplineste atat exigentele de ordin estetic, dar si pe cele de ordin functional, practic:

– Crearea unui design aparte in locuinta: variantele de creare a pardoselilor epoxidice pentru spatiile rezidentiale sunt nelimitate, profesionistii in domeniu putand inclusiv sa aplice vopseaua expoxidica peste diferite printuri si alte obiecte decorative destinate acestor aplicatii.

– Asigurarea conditiilor de igiena impuse de centrele medicale, wellness sau SPA: gratie avantajelor pe care le ofera consistenta acestui tip de vopsea, pardoselile epoxidice sunt perfecte pentru spatiile care necesita respectarea unor conditii de igiena restrictive, precum farmacii, cabinete medicale, spatii unde se desfasoara activitati specifice domeniului alimentar.

– Spatii industriale: rezistenta la substantele chimice si activitatea intensa plaseaza pardoselile epoxidice in gama de optiuni pentru amenajarea depozitelor, atelierelor si altor aplicatii similare.

Protectchemical.ro – vopsea epoxidica de calitate si consultanta pentru clientii solicitanti

Orice proiect realizat cu succes, care dureaza ani la rand, inseamna lucrari si executie ireprosabila, dar si materialele alese corect. Reprezentantii Protect Chemical va stau la dispozitie pentru recomandari de utilizare si alte detalii utile pentru aplicare si ingrijire ulterioara. Pe langa beneficiile oferite utilizatorilor spatiilor amenajate, vopseaua epoxidica este recunoscuta pentru utilizarea sigura si compozita prietenoasa cu mediul. Pardoselile realizate cu vopsea epoxidica se curata facil si nu atrage praful si alte impuritati, asa cum este cazul altor tipuri de pardoseli.

Shopping Cart