Protect Chemical va ofera lac pentru beton, la un raport avantajos calitate-pret!

Compania Protect Chemical se adreseaza in principal persoanelor juridice, dar acest lucru nu inseamna ca ne nu avem clienti inclusiv din randul persoanelor fizice, ba dimpotriva facem tot posibilul spre a-i multumi pe toti cei care ne contacteaza in vederea achizitionarii de produse.

Asadar, fie ca va desfasurati activitatea in domeniul constructiilor si aveti nevoie de cantitati mai mari din gama de produse pe care o oferim spre vanzare, fie ca intentionati sa realizati lucrari de amenajare chiar in gospodaria proprie, societatea noastra vine in sprijinul vostru cu produse de exceptie, la preturi competitive astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele pe care le asteptati, de calitate superioara si cu o durabilitate extinsa.

Comandati lac pentru beton de la Izocor

Sunteti in cautarea unui furnizor care sa va puna la dispozitie mai multe sortimente de lac pentru beton, insa nu ati gasit partenerul capabil sa va ofere produse care sa va multumeasca? Inseamna ca nu ati intrat inca in legatura cu reprezentantii companiei noastre! Va invitam sa descoperiti varietatea de produse din oferta noastra pentru a face alegerile corecte in procesul de achizitie. In cazul in care aveti nevoie de consultanta de specialitate si de informatii suplimentare cu privire la diverse aspecte de interes, unul dintre consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii personalizate pentru proiectul dumneavoastra.

Ce tip de lac pentru beton se preteaza lucrarilor voastre?

Din oferta noastra fac parte urmatoarele tipuri de lacuri: Lac acrilic pe baza de solvent Izocor APB incolor, lac poliuretanic de uzura Izocor LPU, lac pe baza de apa IZOCOR LSB, si multe alte solutii de protectie si decorare a suprafetelor de beton

Ne vom opri asupra celor destinate acoperirii suprafetelor din beton.

Asadar, atat lacul acrilic, cat si cel poliuretanic sunt special concepute pentru protejarea betonului, primul tip fiind realizat pe baza de rasini acrilice, solventi organici si diferiti adjuvanti, in timp ce lacul poliuretanic este un produs peliculogen bicomponent pe baza de rasini sintetice, solventi organici si diferiti adjuvanti, cu sistem de intarire poliuretanic.

Lac pentru beton – acrilic sau poliuretanic?

Lacul pentru beton este ideal pentru protectia elementelor de constructii (civile sau industriale): pardoseli, pereti din beton, poduri, cladiri etc. Cu ajutorul lor, rezistenta la uzura este mai ridicata, la fel ca si rezistenta la factorii chimici si de mediu.

In functie de tipul de lac pentru beton pe care il alegeti, acesta poate utilizat in mai multe scopuri:

  • pentru a asigura impermeabilizarea suprafetelor pe care este aplicat.
  • ca strat de protectie pentru pardoseli, pereti, pavele din beton.
  • ca strat final antipraf lucios.
  • strat de finisare decorativa in lucrari interioare si exterioare.

Avantaje acestui lac pentru beton de la Izocor

Orice tip de lac pentru beton din oferta noastra are o serie de avantaje importante pentru obtinerea unor rezultate deosebite: aderenta foarte buna la suport, rezistenta excelenta la uzura, rezistenta fizico-mecanica foarte buna, rezistenta superioara la factorii de mediu (variatii de temperatura, factori meteorologici, umiditate, radiatii ultraviolete), este usor de aplicat pe orice tip de suport vertical sau orizontal, are un rol decorativ excelent cu efect de curatare a suprfetelor tratate, nu modifica textura caracteristica suprafetei betonului, confera proprietati hidrofobe substratului pe care se aplica etc.

Lacul acrilic are un consum specific de cca. 0.2 kg/mp/strat, iar lacul poliuretanic un consum specific de cca. 0.15 kg/mp/strat, in functie de porozitatea suportului pe care se aplica.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Shopping Cart